Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno da se sazna ko je organizovo i napo vucica u potocarima ha ha ha
nacionalni prijatelj srba
Policija Republike Srpske sledeći put mora organizovati njihovo okupljanje kod Srebrenice i neće biti više ovakvih problema. Kazniti svakoga ko baca flaše i smeće, jer prljaju našu Republiku Srpsku. Ako su navikli u 23,7%, neće to moći i ovamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahaha sljedeća vijest:Ovaj isti kamenovao vućka u Srebrenicipo naređenju rudonje(ništa novo i neobično) hehehehheh četnički teroristi ne mogu ništa sakriti hihihihihi
četnici se slazu dva dana a treci se tucu međusobno
hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bi me iznenadilo kada bi jednog dana postao predsjednik i bih.
Sve nekako smrdi na Dudukov kraj ... Usput će zaplatit i FaHron pa za godinu dvije Bakir i Čovo ... !!! Puno bi bilo ćopit ih sve od jednom ...? ? ?
Provjerit da on nije Vučku i kišobran razyeb'o ...??? Očigledno da mu se vjerovat ne moRe ...!!!
Sve nekako smrdi na Dudukov kraj ... Usput će zaplatit i FaHron pa za godinu dvije Bakir i Čovo ... !!! Puno bi bilo ćopit ih sve od jednom ...? ? ?
Provjerit da on nije Vučku i kišobran razyeb'o ...??? Očigledno da mu se vjerovat ne moRe ...!!!
Jedan? Pa svi ti pripadnici specijalne policije iz SUMSKE su kriminalci, pljackasi i ubice (period 92-95).... A vi kazete jedan.
Hahaha Dobro Pa sta?
Stoko nezahvalna!!! Goli otok otvoriti i vas prve smjestiti! Izgleda oni se drže one kao i većina policajaca RS-a: "S medom raditi, a med ne lizati..." Hajte sad malo u prdekanu ;)
lijepo lijepo, klupko se odmotava
služba je služba družba je družba...
poso je poso, profi. Sector security, e ovo je ironija.
Jedan od pljačkaša je bio i vozač ministra policije Srpske, Čađe ! ZATrebalo čovjeku keša i poslao vozača časkom. :) ISto je uradio i glavni generalni inspektor policije BiH koji je nadzire iste , Mirza Vilić preko upsolenice iz svoje kancelarije krivotvorenjem klepio 300 000 KM !!
Divlja anadolska krv kljuca u cetaljima..
Ovo ej ujdurma bošnjaka da ocrne policiju RS-e,Međunarodna zavjera garant a sve u cilju rušenja policije i samim tim Dode,...............uskoro stižu ovakve informacije iz smrdije.
velika sramota za policiju............
Ma nemoj.