Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kazem nemojte na polje probit ce vas bura
a juce se prepirem s mm-om gdje se vjetar u MO rodio... i ja kazem na Hasanovom mostu, a on tvrdi da je CII... :D nije on ovaj most prelazio pjeske kad puse... za gelendere se moras drzati...
...ako je tibra pacifik i po mostaru zgrade pravila onda je moguc domino efekat ;)
Osim tekije razvaljeni su novi semafori u zaliku i na vrhu avenije.
Cuj to
ma sve je dobro dok im opet ne pocne snijeg padati! :) sjecam se opste panike, mislim 2005 ili 2006 kada je pao snijeg a oni i dalje na ljetnim gumama, a ne znaju lance da stave hahah P.S. volim Mostar i mostarce, uvijek se rado vracam dole!!!
@sandman, 2012., vanredno stanje. iz kuce nisam izasla mjesec dana... a i inace je vanedno stanje kad god koja pahulja padne ovdje :))) pozdrav Tebi iz prekrasnog vjetrovitog Mostara...
Znam Vinja! Proveo sam dole prelijepih 6 godina, nazalost put me vodio negdje drugo... nakon toga, 3 godine svake sedmice sam dolazio u Mostar, kasnije cak i godisnji odmor dole provodio :) vjetar nikada nije predstavljao neki veci problem :)