Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do-dick-ovi pijuni... Poslo majmune u pljačku praznog kombija. Pare nikad nisu ni bile u kombiju, ali majmunčine su vjerovale da će tamo biti, pa su se izofirali da valja. Nisu ni skinuli čarapu sa kockaste glave a već im "kolege" panduri na kućnom pragu priređivali "dobrodošlicu". Toliko su ih "kolege" u tvorza izubijale od batina, da su svi đuture dobili amneziju ko im je naredio presretanje i dao sve potrebne informacije. Sad nek robijaju za svog "velikog" vođu.
Kakva nagodba,bez deset godina naj manje sve drugo je nagrada i povod drugima da pokusaju razbojnistva!!
šest mjeseci za pljačku pola miliona... cool
Nisi dobro procitao... Dobio je 6 godina, a ne 6 mjeseci... Mada je i to premalo...
Pa Lijanovic je sam za za 650 000 dobio 9 godina
proglasite ih kao NEVINE .... to su rodjaci ajduk veljka i stanka, drumskih carinika ...
pa sve velike pljačke rade profesionalci...
Samo se na nasim prostorima kriminalcima, ubicama, prevarantima i slicnima daje mogucnost nagodbe... Nema toga... Umjesto da za ubice ide dozivnotna, za krminalce zatvor + vracanje duga uz rad, nasi pricaju o nagodbama hahaha
A nemojmo pretjerivat i gluposti valjat. U svakoj drzavi na planeti postoji mogucnost nagodbe, a tvoja tvrdnja je jednostavno LAZ.
pitanje je ko još stoji iza pljačke.. ne mogu tek tako dobit ove male kazne..nema šanse!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Specijalci, za sta, za pljacku i zlocine, ocekivano.