Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjetili smo strasnu bol u medjunozju radi njega i auta koje mu je posten narod kupio
kasko
Nevjerovatno kako smo bolesna nacija, umjesto da se osudi ovakav i slični dogadjaj mi uglavnom okrivimo žrtve događaja. Pa sutra ce se slično desiti tebi i onom koga si s medjunožjem napravio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Počeli su međusobno da se pale! Želim im mnogo srece u nastavku ovih akcija, neka istraju do kraja.
ja takodjer !! oni voze mercedese, bmw, po 50-60.000 KM preko grbace jadnog i napacenog naroda... SAMO PALI!!
ma vise bi ti vikao da znas da je to isto auto kupio i s tvojih ledja prika. jedan je preko stele usao u drzavnu firmu, plata 4000, zena kasnije takodjer u drzavnu firmu, plata 2500, voza najnoviju pilu od 50.000 a komsija nema kruha jesti... kompleksnije je to prika vise nego sto tvoj mali mozak moze prihvatiti
halal para
hm,sad ce od osiguranja naplatiti,pa kupiti jos bolji...namjerno zapaljen,lakse mu doci do novog...lopove,mafijasu,kako te nije stid !
Sustigo ga dugogodišnji haram od poštenog naroda ,kakodošlo tako ošlo* ničija ne gori do zore,još da samo krenu po glavnim državnim kriminalcima, tužilaštvo nikad ni jednog nije okrivilo, a poštenog čovjeka spremni su u sekundi jednoj osuditi i kazniti samo za greškicu , npr. neplaćen račun a kriminalci uzimaju milione,milijarde, od gradjana i nikom ništa FUJ !!!!!!!!!!!
Jamesudin! Imaš google pa citaj.
ZA NEUPUCENE:Edin Mulahasanović generalni direktor FDS vec duže vremena ima problema sa jednom frakcijom unutar SDP tacnije Jasminom Jaganjcem.Doticni gospodin i njegova stranka godinama teže da uzmu pod svoje okrilje "zlatnu koku " tj FDS."Sporno je jedno mjesto u upravnom odboru koje bi SDP doveo u poziciju vecinskog vlasnika FDS u omjeru 3 na prema 2.Sadašnji omjer je 2-3 što SDP dovodi u poziciju opozicije.Iste probleme ( još u doba najvece ekspanzije FDS) imao je i predhodni direktor FDS rahmetli Šefik Lojo koji je cak jednom prilikom zajedno sa 99% svojih radnika sopstvenim tjelom i tijima svoih radnika(na ulazu u fabricki krug)zaustavio pokušaj SDP da preuzme fabriku "na foru".Ko ne vjeruje nek malo progoola o Jasminu Jaganjcu,citsto onako da se vide njegovi "marifetluci ".
snaga (više) uspješnog :D
otislo po nabavnoj
Svjecica ....jbla majku :D
Ako je vlasnik auta poročan čovjek u pravnom sistemu, kojeg nažalost nemamo, on bi bio procesuiran i kažnjen za nedjela ali bi auto bilo čitavo jer auto nije krivo, kriv je čovjek. A i onaj koji mu se "osvećuje" čini kriminalan akt. Jadno.... za obojicu....
gori gora gori borovina neka gori mater joj .ebem.............
samo ovako i treba.od njega pa nadalje
Direktore, puši li tebi vozač? Ne puši? E onda ti gori auto jarane. :)
Ne znam kako kome ali paljenje auta direktoru ovakve firme.. Kriminal, ništa drugo ali manji je kriminal ovo paljenje od onoga što je dovelo do toga.
Kad mogu dat kao donaciju Starom Gradu, sigurno je još neko tražio.
PUNO BI ME VIŠE OBRADOVALO DA SAM ČULA NEŠTO DRUGO HAHAHAHAHA OVAKO SAM SE TOLIKO RASPLAKALA, NEUTJEŠNA SAM, EVO SE SPREMAM KOD DOKTORA DA MI NEKAKO ZAUSTAVI OVU TUKUGI JAD ZA JADNIM DIREKTOROM, DABOGDA IM IZGORJELO SVE, ALI SVE ŠTO SU STEKLI NEPOŠTENIM RABOTAMA. JADNIK NEMA PARA, PLATA MU MALA A PORED PLATE NEMA NI KINTE.