Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem kako je imao radionicu u potkrovlju, radionica je obično u podrumu (prizemlju)...osim toga kako je mogao iznijeti mašine (koje su često teške po 500kg) u pokrovlje...zatim vibracije od mašina ako su doista bile gore, koliko su smetale onima ispod...ccc
Zašto nije sredio električne vodove, pa se ne bi zapalila kuća? Imao je radionicu, vjerovatno neke mašine koje su preopteretile i zagrijale električne vodove i planulo. Trebao si se sa stručnjacima konsultovati oko tvoje elektrike, mašina i izdržčlivosti kablova. Valjda to uradiš u sanaciji kuće.
Je li mu ono serdžada na stolu.Gdje su mu sinovi bili u ratu došao džavo po svoje hise !!
Ne da se usranom ni do potoka.
Ko ih je protjerao iz Sarajeva nelazi Sam sebe i ne Zivi u lazima Genocidno Kopile