Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste mudonje na ovim komentarima u pm
GORI;GORI DODIKOVO, GORI GORI SVE SMRDE IZGORI
vatrogasci su ljudine i po biti u onom odjelu na ovoj tempreturi, i još pored vatre svaka im čast, a ovo da kolege iz federacije mogu doći da pomognu,pa naravno i BL je dio BIH.
peta fotka je odlicna. preporucio bi autoru da je salje na neka takmicenja fotografija.
Uzrok pozara ce biti nepoznat. A kad se sve malo slegne i zaboravi, onda ce neko da procijeni da to vise nije nikakav poslovni objekat, bice okarekaterzizirano ko kakvo obicno poljoprivredno zemljiste, a onda ce neko ko je vec spreman doci i kupiti kompletno zemljiste i objekat za marku i napraviti svoj trzni centar ili kakvo skladiste na tom mjestu. Je li nam sad poznat uzrok pozara? :)
gori gora gori borovina hjooooooooo koga libo racku hehehehehe joj covjece sta je ono sa federerom danas 18 + hahahahahahahahahahahahah
Ako treba ici gasit tu smo.Vatrogasci iz federacije ne poznaju granice.I B.Luka je BiH.
Gledaj vatrogasaca :D ,koje su to ljudine.
Jel to I ministar doso da gasi vatru??. Ja navijam za vatru,
svo zlo ste vi bosnje i napravili i samo se zlu i znate iskreno radovati.. programirani mutanti zla i rasula
samo nek gorii
onaj incel je strasan. nije metak opaljen ali neki njegovi pogoni izgledaju kao da su se vodile borbe od hale do hale. sruseni zidovi, metalne grede vire, porazbijana stakla......perfektna scena za neki horor film. cudo nemanja vec nije stagod snimio tamo.
Koja ironija Stanislav ČAĐO, a poslije vatre će ostati samo ČAĐ
gori gora, gori borovina...
to je jedina fabrika koja radi \"Pozitivno\" nema banjalucani smijesi vam se svijetla buducnost
gori,gori i neka gori!Nadam se,da ce izgoriti neko genocidno fasisticko vlasce srpce,da se Bosnjacka BiH malo dezinficira!\"