Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su bacili moji ljudi...
ispade da u rs-u nema rokanja sve finoca u pm a pobise se izmedju sebe daj neserite vise
terorizam!!! na svakom koraku gdje zive muslimani!!!
@ dzoni Svaka ti čast! Stop nacionalizmu i podjelama! Marš svi takvi 500 pa i hiljadu godina nazad!
@svetli Živiš u zemlji u kojoj su većinsko stanovništvo Bošnjaci. Pa vidi hoćeš li u miru ili u tenzijama i netpreljivosti. Tu priču o rezervatu prodaji drugome. Ova zemlja je rezervat jer ste je vi učinili takvom. Samo ću reći: sloboda medija u RS? Neću ništa dalje pričati, eto ti SNSD ovce zatucane bile i ostale. Zdravo.
@kako? j.ebe.m ti familiju fašis.tič.ku kakve veze ima koje mu je ime? ako mislis da je zbog toga zboden onda se j.ebi u svoj faš.isti.čki š.up.ak.
@mrki Jedva sam preveo sta si htijo da kazes....moda da je to knjizevni \"bosanski\" jezik!?!?!? Mi, Srbi, ne moramo nigdje da idemo da bi nas vi, muslimani, docekivali.....ako zelite da izadjete iz tog vase rezervata, vi cete morato da dodjete kod nas....a kakvu cete \"dobrodoslicu\" dobiti.....nece biti nista drugacija nego ona \'92.........nego sjedi ti u toj Italiji i ne razmisljaj puno o Bosni.....jer ako se vratis, moraces da zivis u rezervatu koja cini 24% Bosne.
ostaviti tocenam trebati najma s kjafirima dogovora dahi docekamo ko i oni nas onim iz JNA seam toliko.......
slabo su sakrili ili je to samo da zamazu oci.ako je tako svaka cast
nije valjda tursko?
Mudzosi se spremaju za agresiju na RS?