Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjetio pop da neko krade pare iz kolekta nakon svake mise, svaki put manje i manje. Sledecu misu on posvecuje postenju i na kraju pita: ako ima ko sta mi prizna moze ostane nakon mise i prizna izmedju cetiri oka. Prodje misa, svi kuci a niko da se javi. Raspizdi to svecenika i rijesi da sam uhvati lopova na djelu, nema druge. Nakon sledece mise svestenik se sakrije iza zastora i ceka, prodje neko vrijeme kad cuje kako neko tapa i cuje se kako kupi pare iz kolekta. Svestenik izviri pa opazi da je lopov crkvenik pa da se malo zajebaje vice krupnim punim glasom: VIDIM JA VIDIM SVE STO TI RADIS, TEBE CEKA PAKAO AKO SE NE POKAJES. Crkvenik se zbuni pa uzmuca: K-k-k-k-k-k-k-k-k-k-o je to? Svestenik: BOOOOOOOOOOOOG Crkvenik: Uff *** ti mater svoju, ja se usra ziv, pomislo svestenik!
hahahhaaha........ja ću mu dat još toliko.....samo nek se javi.....svaka čast
omer ugasio vatru oko kuće pa se opet aktiviro, dobro nam došao paćeniče
Nisam ja paćenik............nego ste vi po nakaradnoj izdrkotini RS..........počeliste i manastire potkradat...........nakaradno-izdrkana paščad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo, hoće li biti otprije poznati organima gonjenja...
ma de ba ljudi sta su digli toliku prasinu, mazno Kacavenda, treba mu za advokatske troskove
znaju lopovi gdje treba krasti. nisu ni oni sisali vesla.
šta će tamo tolike pare?
cekaju lopova :)