Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet sotonizacija golfa dvojke sram vas bilo
Po cemu je kralj majke ti?
Pocinioca udarati sakama i nogama sve dok ne premine. Nama ne treba sud.
@bosanceros: \"kiflice kada se vracas iz izbjeglistva da das svoj doprinos raspadu. \" Slab ce ti biti moj \"doprinos\", posto pisem iz Sarajeva! Imas li jos neko pitanje?
u svijetu kriminala puca se iz tetejca,kalasa,heklera jedino kod nas se puca iz golfa 2
cemu inicijali. djubre je punoljetno
kiflice kada se vracas iz izbjeglistva da das svoj doprinos raspadu.
\"raspada se drzava BIH samo je pitanje kada ce te to shvatiti...\" U slucjau raspada stoji i unutrasnje uredjenje ove Drzave na raspolaganju. Izgleda, da si u tvom penetrantnom prizeljkavnju ovo jos nisi shvatio \"mislim DOKLE CETE LAGAT SEBE DA JE SVE UREDU..\" I nije, poenta i apsurd je da Bosnjacki, Hrvatski i Srpski narod mora u konstantnoj samoobmani svog uma i spoznaje na silu potiskivati moralni i eticki nedostatak jedne RS, kojeg se njezini kreatori i vladari ne ZELE vidjeti odgovornim... \"BiH nema vlasti u Brckom i Banjaluci Mostaru,,,, dokaz raspada,,,,\" Ovako bi se i nastavilo nakon jedne teoreticke podjele, ili ti stavrno mislis da bi se isti ba.nditi, odgovorni za podjelu, od jednom pobrinuli za narod? ^^ Zar si toliko naivan/glup? \"Mene to boli ali ro je realnost\" Posto te ne boli, tvoja realnost odgovara vise jednom psihickom poremecaju. Moguc je takodjer jedan zestoki mazohizam, a to je bg.hv tvoj problem..
Pacijantkinja? Jel to bosanski?
da je pucao iz golfa 3 mozda bi fulio.
Srecom sam ja 1986 otisao sa ovih prostora...
za m*da ga objesiti... ne kakite s komentarima o nacionalnosti, naciji i vjeri...
Moj Podoji
\"pacijAntkinja\"....oj nabijem vas nepismene
trebali su samo u rikverc
raspada se drzava BIH samo je pitanje kada ce te to shvatiti... mislim DOKLE CETE LAGAT SEBE DA JE SVE UREDU.. BiH nema vlasti u Brckom i Banjaluci Mostaru,,,, dokaz raspada,,,, Mene to boli ali ro je realnost
Ministarstvo Policije