Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u augustu prosle godine...haahhah
A čekalo se sa objavom ove \"bitne\" vijesti godinu dana, da optuženoj naraste kosa, pa da namiri vlasnici salona, ili šta??!!! cccc i opet cccc
hahahaha
Jadno je ovo ali zar se to moze uporedjivati sa MILIJARDU EURA sto je dodik krminalac-mafijas-fasista do danas opljackao drzavu i gradjne Bosne i Hercegovine...?!!!
u mene muž išće da mi bude rutava, al bez kovrdža. kako mi je debela stidljiva dlaka i urjetka, zanima me imal đe u nas vaka nadogradnja?
Jao jeftine jadne dr.oljice.
pa zar znaju u gradisci sta je nadogradnja kose........
da nisu bili neki unikati koje je nosila Mona Liza
hahahahahahaha koja vijest :D
Ma, je l\' se vi to lagano zahebavate sa nama??!!
To se trazi