Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Disciplinski postupak se prema zakonu može provesti bez obzira što je bio u civilu, jer ruši ugled i čast policije. Ako je pobrao simpatije i lovorike za dobro djelo koje je uradio (spasio život djevojci) mora i odgovarati za loša djela.
svaka čast za prijavu i postupak...samo tako se ova država može dovesti u red...samo po džepu...polako ali sigurno
kod njega se javljate ako vam ukradu auto
Kakav ugled policije.Pogotovu ove kojoj pripada ovaj doticni grmalj Pantic,kad se zna da je ista nastala na genocidu i zlocinima.
A gledaj sve im ne valja u policiji a passat se voza mamu im :D
panticu panticu...
cuj bio u civilu, pa ne moze diciplinski postupak. kako moze biti policajac ako ima los karakter? ovo se u njemackoj ili uk ne bi tolerisalo.
gle d*ebila........ zato ce ga neko nokautirat kad izbaci lizalo nekom za cenera na kafu
kakvi su srbi nebi me cudilo da dobije unaprjedjenje... zalosno!