"Niko nije reagirao"
0
Išarana sarajevska katedrala
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nam \"kulture\" u \"multi-kulti\" Sarajevu. Ponekad me je sramota sto mi u rodnoj listu pise \"Opcina rodjenja: Centar - Sarajevo.\"
Jao vam naslova \"Niko nije reagirao\" hahahaha...ma evo sad ću, samo što nisam... svaka budala i delikvent danas nosi nož u džepu a vlasti i ostali odgovorni nista ne rade po tom pitanju niti ih briga... i sad bi kao obični građani trebali da budu kao fini pa da brane javnu nam imovinu... ma daaaaaj kako da ne. Sto se mene tiče mogao je nastavit šarat sve do čaršije. Ima ko treba da se bavi s tim...a zamislite - građani imaju pametnija posla....
\"Niko nije reagirao\" Odakle vam pravo da moralizirate kad ni vaš fotograf očito nije reagirao!
e dsadas qme,super ti je ovo,od kud ti klip kad onaj sara katedralu ? XDDD
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,strasni klipovi - da se najezite Ispod slike,udjite u \"My Videos\" i pogledajte !!!
razlika boje u grafitima i pravopisu.nije slučajnost.
lik se zove Emir Bjelak i zivi pored pivare
Samo naprijed pokažite pravo lice. Nek zna svijet da ni vaše maslo nije za ramazana.............
Gledam prije neki dan iz kola momka koji je uzeo sprej i šara-li-šara po autobuskom stajalištu ( onom plastičnom ). Što da uradim? Da zaustavim kolonu i idem se biti ( nema veze što sam žensko) sa njim? Da zovem policiju....zvala u vezi nečega prije par dana ...nisu došli ni nakon pola sata a izgrednik davno otišao? Da idem dalje? a dečko samo vježba pa će sutra švrljati po katedrali ili po džamiji ili po grobovima. ...i neko upita zašto se ne švrlja po džamijama: pa gdje ste vidjeli džamiju bez dvorišta i kakve-takve ograde? Nije to fol, a treba imati i puuuno više petlje pa ići u dvorište.
Stolac je u Hecegovini bali.ye.ti.no
Sramotno je za ovu zemlju citati ovakve komentare... Svi negativni komentari ocito dolaze izvan Sarajeva i od ljudi koji nisu ni osnovnu skolu zavrsili... nimalo kulture. A za muslimane: Ilmihal u ruke, pa onda pametujte. Svi koji ste ovdje protiv katedrale pisali, a dicite se dinom i imanom, garantujem da ste svaku noc pjani ko stoka... toliko o vasoj vjeri. Crkva i sinagoga su po Islamu bozije kuce. Sarajevske hrvate niko ko nije u ratu u Sarajevu ne smije da spominje! Jer su skupa sa sarajevskim muslimanima i sarajevskim srbima prozivljavali ratne strahote.
Nije lose samo bolje da si je zapalio i onako je ruglo grada....
E sad lijepo djecaka nac pa za uho, i nek brise to sto je napisao.Makar mu trebalo 2 dana.Pa mamu mu njegovu gdje se on rodio.Sad satro svi politicki aktivni i osvjesteni pa nasli pisat po katedrali.Mamu li vam papansku, ja sam bosnjak odrastao u ovom gradu i osudjujem ovakav cin!
MRŠ svak u svoj TOR!
a vela havle hajvana, pa sta mu je bogomolja kriva, pa da bas po njoj sara, da je oskrnavljuje. ovo mi lici bas nan nekoga ko je zeljan nekakve paznje, jer da nije, sumnjab da bi sarao u to vrijeme i da bi nakon toga sjeo i zapalio. kad mu gledam sliku, izgleda mi bas ono kao da gleda gleda li ga ko, kao jel privukao paznju. ma kreten pravi !