Nakon što se nije javio u KPZ Tuzla
0
Interpol raspisao potjernicu za Mirsom Švicarcem
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzave i go.va.na
2,5 godina za pokusaj ubistva i to u poluotvorenoj ustanovi!!!??? 2,5 godina u bijegu i oni ga puste da se sam javi na izdrzavanje kazne???!!! Kakav besmisao...
Nedostajes nam; s tobom smo mnogo jaci, mi smo tvoji navijaci, ONI tebe ne mogu naci! Pozdrav od raje iz Cifluka, Luke,a Boga mi i Puljkovog Dola! ;)
Sa cu da pustim bradu,kosu necu moci,pa cu da vas lijecim urinom ko sto ja Srbe Raso!
Mislim da kriminalcima i ljudskom šljamu NE TREBA DAVATI MEDIJSKI PROSTOR,dakle....J:E:B.O vas u shu.pak i švicarac i turković i svi drugi nakoćeni majmuni sa balkana
Mirso za nacelnika opcine Tuzla.
svi smo mi mirso
Mirso je jedan ... svi vi sad ko fol mirso nevalja i to,a cim je na slobodi onda je najbolji hahahaha
Drugovi i Drugarice trebamo nasu Zemlju ocistit od Kriminalaca,Lopuza,Politicara i ostalih Go.ana !Pocnimo sa Dodikom jer on je vrhunac sve ovog nabrojanog Mirso je za njega mala beba !
Mirso je jedan ........ uvjek cete se ga bojati ..hhahahha
A fino sam rekao da pseto treba utuc!
Tako je to kad papak šljegne u veliki grad. Odmah se i on osjeća velikim. Znam gdje je Kalesija na karti i znam da je bila najnerazvijenija i najnepismenija opština u bivšoj SFRY. E sad gdje je ovo selo? Nema ga ni na mapi.
On je nas Vin Diesel, nas XXX! mamicu mu ljaksonsku!
vidi sve seljaci, samo ja iz kalesije :D
sto ga trazite kada cete ga opet pustiti, levati
Nije se znalo da ce pobjeci a 2,5 godine se nalazio u bjekstvu dok nije uhapsen. Sudija koji mu je odredio pustanje na slobodu do izdrzavanje smijesne kazne, treba krivicno odgovarati i ostati bez posla.