Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilkusa Edisa Trumic profesorica na Farmaceurskom fakultetu Tuzla, inace poznata kako naziva studente "kerovima", a sada udara i svoga partnera nogama. Takva osoba treba da poducava druge i da bude primjer??
zamislite da je bila obrnuta situacija ? okrenuli bi ga naopako
Mama drzi lanac apoteka, ne moze joj niko nista. Vidis da joj i ovaj ocigledno ne smije nista. Da li je koincidencija da je u međuvremenu postao redovni profesor i on, mislim da nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nije neidentifikovana nego je to profesorica iz Tuzle, Edisa Trumić
Tipican primjer kad imas vezu i neko ti sredi diplomu profesora
šta titoizam uradi od tuzlanskih mozgova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nemoj da me ljudi GLODAJU ,jaooj pokisla im glooova
vi pricate o nasilju nad zenama vise ima ovog samo se suti o tome
gledaj profesorice. SRAMOTA
Kako bi je ja vratio na fabricke postavke da meni ovako pridje. Ne bi joj vise palo na pamet meso da udari da ga isfasira a ne da nekog udari
Pa fino mu rekla ne odupiri se
Joj smokljana trebo je stocem zalozit medju oci!!
Koliko vole komandovat neznam kako u ratu nisu bile komandiri vodova četa brigada samo ga udri kad je papak
Prethodno su se posvadjali u autu, nakon cega je on izasao, a doticna se popela na trotoar i autom krenula na njega. Vozio sam iza njih, klosarka stranacka
Kuja
Pretukla?
Čovjek je ostavio jer ne želi da razjebe brak radi lude pizde a ona kao i očekivano pomahnita. Sreća njena pa je nije spucao nego je otišao od nje bez obzira na provokacije jer on bi bio kriv u svakom slučaju.
Amiđa malo šarao sa strane 😂😂
Covjek je dokazao da proti nasilja nad zenama a ja bih joj ( u samodbrani) otkinuo labrnju
Gdje su nestale dame...koje su probleme rjesavale na suptilini nacin. Ima li ista odvratnije vidjeti zenu koja se tuce
OVO JE PRAVA ŽENA...-:(((