Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OOOOO-Pa vi ste veci turi cod nas.Vama su turci trali zene 500 godina...kada bi ti izvadili krv i sproveli DNK analizu,ustanovilo bi se da ti je neki sultan pradjed :)
A vidi imbecila koji brane ovog bolesnika samo zato sto je srbin. Predlazem da za komentare napravite filter i zabranite uopce ispisivanje rijeci \"srbin\" jer je iz dana u dan sve jasnije sa kakvim bolesnicima zivimo.
jos jedan dokaz da je srpsko LAGAT,KRAST,SILOVAT.
O cemu ti pricas uopste? informisi se prvo !
Njegovu suprugu treba roknut cim je sudjelovala u njegovom bjegu , a pritom znala da je silovao djevojku , po cemu je poznat jos od ranije !!!!
Za mene je ona ortodoksna glupača jer je stopirala uopšte sa 17, a još ušla u kamion. Ja nekoliko puta u toku sedmice pređem šetajući po 7 km čisto radi sebe, a ona dama hoće u kamion. Još će me najviše pizditi ako joj mama bude govorila: \"Ah, moje nevino dijete!\" Svako je krojač svoje sudbine. Sada im Paravinja za sve kriv hahahahahahahah :D
koliko je ovaj poklao u ratu,sta se zna o njegovoj ratnoj proslosti,izgleda on puno toga zna o ratnim zlocinima pa ga rs-ovci dobro kriju kao i mladica.srbska politika je providna i puna lazi,pa ljudi niko im na ovom svjetu vise nevjeruje.
jesam ja :-)
Jel me neko tražio?
Neka hrvatska policija zatrazi da udje na teritoriju tkz. rs-a i srbije da pronadju ovog manijaka. Ako srbi odbiju, hrvatska treba objaviti rat srbiji i tkz. rs. Takodje treba pretraziti manastir ovog KAcbande jer je optuzivan za silovanja i sl.
ZIVEOOOOO ZDRAVKOOOOOOOOO COLICCCCCCCCCCC !!!!! * * *
Joj kako ste dosadni s njom! Dajte smanjite dozivljaj, da je koja Bosanka nestala djavola bi vam susjedi pisali o njoj.
zalosno ali djevojka je mrtva to je sve svako cudo tri dana dosta
BOLI NAS VISE KŰRAC ZA NJU !!!!!!1
posalji mail.
ZAO MI JE DA PREKIDAM VASE SMRDISKE LAZI ALI VRLO VAZNA VIJEST VAS DRAGI DZENERAL SE USRAOO TRAZI PAMPERSE JADNIK NEMA
S KIM TI PRICAS?!?!? TEMA JE ANTONIJA BILIC I DRAGAN PARAVINA, AKO NEMAS STA PAMETNO RECI NA TU TEMU, ISKULIRAJ.