Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj u 7:15h..........!!!!!!!!!!!!??????????????? pa da je 5h rekao bih pijani se vracali od nekud a ovako...?? Sta? Krenuli na posao???
Pa neko od 7 radi :)) Počeli ljudi ranom zorom
Dobra roba,nestalo u zoru nema da se poprave,a diler se ne javlja...
Odem na El-ildžu, Arapi me gledaju ko da sam ja kod njih došao.
@Maconja Šta ti imaš protiv medvjeda? Radije bih njih gledao na Ilidži nego ove prljave fundamentalističke nindže.
@Maconja Jebbem ti selo iz kojeg si šljegao u grad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na iLidži ? Ko bi reko ? Da nisu opet CD ROMOVI ?
Sto bi rekao Nefic stanje u Sarajevu pod kontrolom
Da nije napalO na poliglotu Memica..
GTA San Ilidžas
CSI: Ilidža
meni prijatelj govorio uči arapski budalo a ja nisam htio
Aj spik arabijan in ol kondišens ju vant
Sto se ne poubijase, da manje budala bude :)
ta nam rade oni arapi..
Ne vjerujem da su to Bošnjaci,jer ih na Ilidži više nema,a Arapi što su okupirali prostor,ratuju samo s mačetama.Ovo će biti teško otkriti.
Sandžačka posla
Ma to treba negdje sacekati pa izresetati davide kako se to radi,mamicu im ebem hostaplersku,sta oni misle da su mangupi.To treba formirati grupu zajebanih gradjana koji ce rijesavati ovkve stvari po kratkom postupku.Jer policija nema muda i povezana sa istima.
Ovi "pucaci", bi mogli uzeti casove obuke, da se nauce ciljati u glavu a ne u eter ili stopala, da se jednom porokaju kako treba!
Ma ovo su bili tatini sinovi pa se malo igrali, ono zamisljali da su ko u nekom gangsterskom filmu .
ilidza olimpisko naselje
Zar nije naš premijer Dino Konakovic rekao da više nece biti ovakvih stvari po gradu .On ce to ,,energicno" zaustaviti citavim ,,nizom" mjera .Bas kao i vodu... Nikada gore nije bilo u Sarajevu . Samo da jos Nefic kaze onu svoju cuvenu ,,situacija je stabilna " .Doduse covjek ne laze -najstabilnije je kada se nikakav pomak ne desava .Pola mandata Dino -nista napravio nije !!!