Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan moj jaran isto vako, i ja mu govorim de bolan ispusi gume prodji i tacka. Kaze on meni e moj ismete moja budalo ne fali meni dole me treba gore mjesta da prikolica prodje... :)
Posto nema znaka za visinu,logicno bi bilo tuziti opstinu i traziti odstetu sudskim putem.Uvjeren sam da bi morali platiti za svu nastalu stetu na kamionu.Dok ih ne udari po dzepu nece doci pameti nikad!
Odakle tebi da nema znak za visinu? Prije nego što lupis informiši se!
Azibi jeli na pozitivno ili negativno,a tebi samo boze zdravlja a?
Na pozitivni, za pravopis mu je kasno :D
Dobroje nekaje ziva glava stobi nas narod rekao.A stose tice podvoznjaka nizak je stosam i bezbroj puta bijo zivi svjedok.A zaneke otes bilo fino prije rata sad jos bolje barem meni.
Ma tebi samo Bože zdravlja...
...policija ne radi svoj posao...samo u vukojebini bez pravila svaki šleper može da vozi kud god on hoće u svaku cestu zaseok i ulicu! opet ništa od Jankovića gospodina Župana LJubljane niste naučili...da postoje pravila vožnje za šlepere...kad mogu voziti po gradu i to ne cijelom...nego odredjenim rutama! ta ćeš se ti meni zavlačiti u svaku ulicu kad ti hoš da zaobilaziš policiju ili slično! jok...sarajevske vodje najpametnije na svijetu!
ima li mesa
budalchina glupa. jos ga treba zalit majmuna.
Koliko moras biti defektan da ovo napravis
Defektas jahaha
Nije ovo prva budala koja je nastradala na ovom mostu..LoL
uobičajen dan na ilidži
Prodao tonu mesa i zakhrao kamion, ko fol da zaobiđe nesreće. Savjet za gazdu: izvagaj meso!
Koji debil lik, pa jel' on slijep ccc
Znam Vozaca Neki Dan Gledali Fast and Furious 7 zajedno i vidi budale sto se ufuro...
Ima vidno istaknut znak o dozvoljenoj visini,samo treba čitati znakove,a nije riječ o prikolici nego o hladnjači-karoseriji tzv.furgon...prošao sam jutros i vidio lično!
bogam nije on meso vozio već prazan bio
samo se u bih kamion moze gradom vozat,to nigdje nema