Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka jedna, Ilidza ima dosta hajra od ovih univerziteta, a oni pljackaju strane studentice... Slazem se sa gamaga u svemu... :)
šta če ih hapsiti, pa pustiti, samo u njima hljeb ubiti, a u izvještaju napisati opirali se prilikom hapšenja
ilidza je sad \"metropola\' zahvaljujuci turskim univerzitetima, i jednom i drugom. a ljudi ostali isti. krv nije voda. doduse, na ilidzi ne valja ni krv ni voda izgleda.
Thank you for your interest Edina...And Protect the Büşra...
Thank you for your interest Edina...
Kako prestati tih događaja?
Dobro sam ı jako ljuta zbog ovog... Uzasno sta se desava ovdje... al ne ostaje na ovom... nacı ce se vec tı jadnıcı! pozdrav
Kako ste, Edina? :D
Vrlo loš sigurnosni sustav.Sram
Otkud Turkinje u Sarajvu medj ovim cistokrvnim Ilirima?
A sta ce cure same na ulici bez muska? Sta ce uopste studirat. Da moze solit pamet u kuhinji,
ILIDZA - DIVLJI ZAPAD !
mrš mi turci iz zemlje!
EH GDJE JE TURISTIČKA ZAJEDNICA KS-a? JOŠ SE BAVE REVIZORIMA?
J e b o v a s d a n...sad ilidza ovo ilidza ono a kad se nesto u gradu desi sve je super,divno niko nista ne prica..sve FINA GRADSKA RAJA fujjj!!
ooooooo TURCIII
Lose, nevalja strance dirati . Ni kondukteri ni jalija .... A za ove sto kazu da su nam turci sestre i braca dabogda vam turci zetovi bili . Svako ko je odrastao u zapadnoj evropi zna kakvi su turci . I daj meni licno srbina sa Pala za brata bolje cemo se slagati .