{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Ilidža: Kako je lopov pred očima prodavača ukrao mobitel

8.6.2012. u 08:48
0
89
Ilidža: Kako je lopov pred očima prodavača ukrao mobitel
0
Ilidža: Kako je lopov pred očima prodavača ukrao mobitel
Stariji muškarac je sinoć oko 19 sati pred očima prodavača ukrao mobitel u TR Mobitel shopu, u ulici Ustanička broj 2, kod pijace na Ilidži.
Kradljivac je sve izveo tako dobro da prodavač nije ni naslutio da mu je odnio mobitel, ali, na njegovu žalost, radnja ima videonadzor te je njegovo "umijeće" ostalo zabilježeno (na snimku od osme minute). On je, dok je pričao na mobitel, sasvim normalno uzeo telefon i gurnuo ga u majicu, a potom se rukovao i pozdravio s prodavačem i izašao iz radnje. Vlasnik radnje je kompletan snimak objavio na YouTubeu, kako bi se javio neko ko poznaje lopova.

Snimak koji je vlasnik postavio na YouTube pogledajte ovdje.

"Prodavač nije ništa primijetio, međutim, ubrzo je u radnju ušao čovjek i tražio baš taj Galaxy S2. Tada su i primijetili da nema telefona pa smo odlučili pogledati snimak. Slučaj smo prijavili policiji, koja je izašla na uviđaj i napravila zapisnik", kazao nam je vlasnik radnje Muhamed Mulić.

On dodaje da je sličan slučaj imao i prije godinu, kad je također kamerom zabilježena krađa. Snimak je postavio na internet, a onda mu se javio čovjek, koji mu je rekao ime i prezime lopova.

"Nakon toga, lopovi su došli i platili ukradeni mobitel i ja sam povukao tužbu, jer sam slučaj također bio prijavio policiji. Nadam se da ću tako i ovog puta riješiti krađu", kazao je Mulić.

Oni koji poznaju lopova sa video snimka ili znaju neku korisnu informaciju, to mogu javiti vlasniku na telefon: 062 164 553.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: