Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ovi iz NIP na proteste,moze ali trubite dole po Ilidzi nemoj te zakrcivat saobracaj i prekidat narodu posao i ogranicavat saobracaj.Zao mi je momka ali eto za godinu dana vlasti sto niste rijesili slucaj Sestorko pa kad vi to bolje znate.
Pa eto sve nesto navalili na Sda a sto nisu rijesili evo bili su na vlasti,ma hajde bgt ne jedite govna,ubio ga neko ubio ga neko pa nije igla da se ne otkrije MISLIM ZAO MI JE MOMKA ALI LJUDI NEMOJ TE BEZVEZE MLATITI IPAK JE TO UBISTVO KOJE BI SUD,TUZILASTVO OTKRILO,MANI TE SE CORAVA POSLA.
Da se meni ovako nesta desilo a imam jos djece, pa ceko bih samo da malo narastu a onda ratatatatata. Ali sve redom dakle.
Italijanska COSA NOSTRA je OSNOVAC za ovu našu MAFIJU u PRAVOSUĐU ! LAŽNE OPTUŽNICE, LAŽNI SVJEDOCI, LAŽNI DOKAZI, LAŽNO VJEŠTAČENJE.... !!! Od BiH su napravili BANTU DRŽAVU, i svi to RAVNODUŠNO POSMATRAJU !
kako će kad SDA opet vlada
Elmedine Dino Konakovicu ko je ubio Dzena Memica ??