Nakon pregledanog snimka
0
Identifikovani provalnici u YU caffe
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za policiju! Inace,nasi ljudi nisu uopste upoznati sa cinjenicom da je nasa POLICIJA itetakko kvalitetna i ažurna u izvrsavanju vecine svojih obaveza i hvatanja kriminalaca i prestupnika ALI, problem se javlja kada ti isti kriminalci budu predati iz poliicije u tuzilastvo koje ih, "zbog nedostatka dokaza" ili slicno,oslobodi. Onda ih policija ponovo hapsi,a ovi ih ponovo puste. Nasa policija je extra u usporedbi sa nekim drugim..vjerujte ljudi.. Pozdrav
Cemu inicijali?? Recite nam puna imena i postavite njihove fotografije.. Posto ce vjerovatno odmah biti pusteni da ih mozemo prepoznati ako se budu vrzmali blizu nasih prebivalista..
sića .
odmah nalupati za invalidska kolica...
Edolardo je domac, ni lične karte nema. Imao je mnogo kradja i pušten je u roku dva dana. Tako će i sad biti !!! Dobro zapamtite njegovu facu jer krade po čitavom gradu i gdje god se pojavi desi se kradja. Kad god ga vidite lomite mu ruke, noge, rebra šta god stignete. Jer nema drugačijeg lijeka protiv ovog !!!
uhavtit ce ih, mjesec dana pritvora ce dobit, 3 obroka, krevet! malo ce odmorit, pustit ce ih i opet ce u akciju!
pa nepušta ih policija već tužiooc kretenu, sve što nije kažnjivo preko 5 godina zatvorske kazne nepostoji uvjet za njihovo zadržavanje, znači samo 24 sata moze ih policija zadržati.
Pravi štakori, njih ne treba zatvoriti, treba ih objesiti na sred Fehardije, bijednici pravi !
Pa ovaj Damir Mišov, Miš je po Yuge zajebao, i cijelu BiH pa nije ništa bolje ni od njega očekivati
korumpirano tuzilastvo prije 15 dana pustiloo osobu koja je pokusala ubistvo ni 24 sata nije zadrzan sta ocekujete za provalnike dobice nagradu
skinite političare sa jumbo plakata a stavite slike lopova ,najgora kazna, a narod zna za političare da su lopovi tako da nema potrebe njih stavljati , NA PLAKATE !!!
cudno ime jeste, al' je tako :) evo ima i na facebooku. https://www.facebook.com/edolardo.memisevic?fref=ts
Jeli ovo taj Sirco?? Copy ovaj gore link u youtube pretrazivac..
http://www.youtube.com/watch?v=L31aBIEZMx8 hahahahahahahahahahahahahahahahaahaha
Jesi siguran da je Edolardo? Zaboga, koje ime. Garant mu mati ima govornu manu, pa umjesto El Dorado ispade Edolardo LOL ili je teta u maticnom uredu tvrda na usima. Kako god, lik je kaznjen od samog rodjenja.
Edolardo Memisevic i Damir Sirco Edolardo Memisevic i Damir Sirco Edolardo Memisevic i Damir Sirco
ubice ih seki, kakva murija, gori im je on sudija :D