Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uradilim su Mirza Mujic i Suljo Hasic
Dajte imena da znamo tko su, ovako mogu biti i izmišljeni.
pravi tuzlaci bi je srusili
OVO NISU URADILI PRAVI TUZLACI, NEGO DOSLJE IZ ISTOCNE BOSNE
@loal kad ste ubili Vedrana Puljića u Lištici 2009 godine ispred jedne kapele blizu Sarajeva su se pojavili nacionalistički grafiti. Navijači Sarajeva su ubrzo došli na to mjesto obrisali te grafite i osudili taj vandalizam. Kad Lištica i ostali Kamenjar budu imali ovakvu građansku svijest bit ćemo u Evropu, do tada će i za vas i za Srbe Bošnjaci biti civilizacija, a vama je il Kamenjar ili Šuma sudbina. Uostalom 1991 na popisu stanovništva Hrvati nisu držali ni jedan grad veći 10.000 stanovnika tj nisu bili većina u njemu. Grad od 10.000 stanovnika i nije grad to je varošica. I sa takvim malograđanima graditi državu. I još nešto kakvi ste vi ljubi bližnjeg svog demokrate pokazale su i zastave Nacističke Njemačke, Vatikana i N.D.H .na utakmicama FK Lištice. Haj u zdravlje malograđninu.
Bezdušnicima ništa nije sveto osim vandalizma i pljačke. Smatram da treba pooštriti zakone o kažnjavanju takvih počinilaca pa bi se opametili i prije izvršenja bilo kakvog nedjela, dobro razmislili znajući šta ih čeka... Oni znaju da će samo biti saslušani i pušteni da nastave po starom \"zanatu\"
Sve je ovo Anjelina kriva,vreme je za oprost!
Ne lupaj kad i sam znaš da će ih pustiti dok se sve malo slegne i uputiti ih da drugi put malo bolje sakriju tragove. Nalazili su ih i dosad pa niko nikad nije kažnjen, zato se stalno ponavlja. Ih, multietniĆari i njihova politika! Ko o čemu, k u r v a o poštenju, a tako i ko o čemu, f a š i s t i o a n t i f a š i z m u!
Svaka čast policiji! Eh kad bi se ovako hvatali napadači na džamije u RS-u :-/