Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam prošle godine u augustu na putu Jajce-Banja Luka za stotinku sekunde izbjegao da završim u Vrbasu.Prva kiša poslije vrućina,ulje izašlo na povsinu od kiše,zadnji pogon i ulazak u krivinu pri malo većoj brzini i gubitak kontrole,prvo me je bacilo prema zaštitnoj ogradi da bi ja jedva nekako ispravio da udari u stijenu,prevrnuo sam se na krov jer sam pod uglom udario u stijenu da nisam brzo reagirao sletio bi u Vrbas sa visine od 15-30m,ovako auto završilo na otpadu u Mrkonjiću,odbijam redovno poziv za sud iz RSa na koji se ne javljam ali što je najbitnije izvukao sam se bez ogrebotine
Znači, ne bi je ni nasli da ovaj sa Toyotom nije sletio, bog te pita kad je ona zavrsila u Vrbasu
možeš mislit koliko ljudi naše rijeke kriju?
Ne znam tacno gdje je taj Surjan, ali cijeli taj put prema Mrkonjicu je uzasan. Ide se kroz kanjon bukvalno, ako se samo malo opustis ode glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)