Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al BLISKI SUSRET. A frajer iscupo stub , pozelio drugi svijet . Ha ya :D
trece prevrtanje, jeli ovo nova furka u gradu
LOSU DROGU KORISTI OVAJ VOZAC TOYOTE.
U Sarajevu se fakat prebrzo vozi. Mogu nekad stradati i oni koji voze prema ogranicenju ili manje zbog \"slaloma\" i uleta koje neki imaju. Moras biti nekad bezobrazan da promijenis traku ili se moliti Bogu da te neko pusti da se ukljucis u saobracaj.
trebas biti mozak da se prevrnes usred grada... Katastrofa od budala.
sva su ovo fanovi onog momka žan a retardi totalni slave ga kao da je ratni heroj
Ja da vam kazem jednu stvar (vi sto mislite da sam pobjegao guzicom u dijasporu). Ja sam iz istocne Bosne i moj babo je zivot dao braneci je. tako da mi vi niste niko i nista da govorite sta i kako sam ja zivio ili zivim. ovdje je stvar o temi \"voznja i udesi\" a ne kako i gdje ko zivi... a za vase info ja sam imao 5 god kad sam morao napustiti BIH i vratio se 1997 u SA i zivio i skole zavrsio tamo. tek poslije sam dosao u swe. A momak u a8 je BIO stanovnik SA, poznajem tu familiju za vase info. a sto se voznje tice ja nevozim ko hajvan i ludjak ni po europi ni po Bosni, drzim se ogranicenja i normalne voznje. VI ste kompleksni,babovi sinovi i nesta umislili i sve vam je narod kriv sto nezivi u BIH, nisu dijasporci 100%-na statistika udesa i smrtnih slucajeva po BIH. ja nebranim ni ovog ni onog. hajvana ima na sve strane. svaki odgovor je sta god da se dole desi \"kriva dijaspora\" uozbiljite se malo.
kako im uspjeva
Otkazao mozak idiotu u Toyoti,mamlaze.Noga na gasu,a seljak iz istočne Bosne šljegao u grad pa se kurči!
svima se moze desiti, ne kakite bezze...
Ne provaljuj bogati zna se ko je vlasnik A8 koja je prdila 250 na sat. Vi dijasporica iskompleksirana,mislit što ste uspjeli pobjeći sa najlonskom kesom u jednim gaćama na stražnjici da ste nešta extra uspjeli u životu.Samo žderete krompiruše i dolazite ljeti u Sarajevo da popravite zube.
JOŠ JEDAN ALFA MUŽJAK.....
Naučite voziti brate mili !
JA MISLIM DA SU OVI VOZČI U TALU SA METALCIMA ŠTO PRAVE OVE STUBOVE. I JOŠ NEŠTO ZA METALCE: PRAVITE TANJE STUBOVE SA MANJE ŽELJEZA SVAKAKO ĆE SE BRZO MIJENJATI !
Ovakvi vozači bi padali u Njemačkoj ko zrele kruške kad bi vidjeli ispred sebe 2 km. pravca.
A vozača i go va na pa to treba ispendrečiti da im se prokrvljenost popravi. E moj Jažiću (milicajac iz 60. god.) sad bi nam trebao.
@ \"@Frka ba\" De majketi sta kazes? sam zivim u dijaspori tacnije u Svedskoj. Vozim u svedskoj,njemackoj austirji,sloveniji i svuda svake godine. JA ti garantujem da mnogi dijasporci voze kulturnije i normalnije nego nasi domaci. sam dole kad dodjem samo cekam kad ce me odakle neki spucati sto pretice po punoj liniji,u krivini, na raskrsnici sto ni nezna sta STOP znaci. nisam JEDNOM bio u toj situaciji da izbjegajem Golfa dvojku ciru sto mene pretice u opasnim situacijama. A sto kazes da SAMO dijasporu vadis iz olupina,razmisli malo. Ako se sjecas ljetos onog audia a8 sa svedskim tablama... za tvoju informaciju taj je momak Sarajlija i zivi u SA, nego posudio od roditelja od cure sto su iz svedske doli pa hadjo hoce 200+ kroz sarajevo. Ja se licno nebojim sekunde kad vozim \"zapadom\" i evropom. nego tek kad udjem u BIH 1000 ociju moram otvoreno drzati. i imao sam licno udesa gdje momak nije htio da stane na STOP i meni svo auto slupo. NEMAS TI POJMA KAKO SE VOZI U DIJASPORI.