Mikrokreditna organizacija "Mikrofin"
0
I radnici i klijent osumnjičeni za krivična djela
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno je koliko se gore u tom kraju manipulise i vara sa ovim kreditima. otuda i svaki dan po jedno-dva samoubistva bas gore u tom dijelu.
Meni je ovo presmjesna informacija, troje ljudi zavrsili na sa-x, zato sto su u mikroreditnoj organizaciji dali koju hiljadu nekome... Jos malo pa kad neko zakasni sa ratom kredita ce zavrsit na ovom portalu.
Tu radi sve goli papak do papka,likovi koji su pord skole prolazili 8 godina a cast izucecima koji su prosetali za vise od 11 Prije tri godine sam uzeo kredit na 3 god. bas ovoj mikrokreditnoj da bi cijelokupni kredit vratio za manje od 2 mjeseca.Sve je bilo u redu dok me nakon gotovo dvije godine nisu zvali i pitali zasto ne otplacujem kredit ???/\'\\];?!]l;p[lk Sreca da sam sacuvao uplatu inace bi ga morao otplatiti ! Sto.ka ! I povrh svega lik koji radi tu govori daj mi ba bar dvadeset maraka za neke kamate u tom mjesecu,ako vec ne zelis da placas rate pa cemo se dogovoriti posle