Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovim hoce reci ,da se u BiH proizvodi droga i izvozi u Hrvatsku....tj nekako kao da hoce optuziti BIH kako ugrozavamo nevine hrvatske gradjane svojim otrovnim proizvodima ,od piletine Ovako (koju nisu cuvali u svojim skladistima po propisu) do evo droge u Istri ...Ne mogu mi moju Hrvatsku ogaditi ali gade mi se pojedine institucije i pojedinci u Hrvatskoj...smradovi jedni obicni....
Da je Mate Rimac diler ....bio bi Bosanac Ali na sva usta on je hrvatski inovator i uspjesni biznismen....ako.padne u tom svom biznisu opet ce postati za njihovu javnost glupi Bosanac lopov nadasve....
Ovo je udar na Bošnjake...
za BiH većinu blokada koje dolaze iz EU je upravo iz razloga droge. BiH se smatra visoko rizičnim područjem što se tiče prometa narkotika. malo poznata činjenica koja je stvarnost na većini svjetskih aerodroma.
Pa dokle da nam ekonomiju unistava ova Hrvatska
Hapsi zutare mamu im j
800 kg Almy Zenica....to proso voz!?!
Jednu kilu zutog za SDA wanabe gangstere.Hvala.
Pročistiti policijske strukture a dilere kažnjavati smrtnom kaznom. Za par godina ne bi bilo narkomančića i trošenja budžeta na njihove popišane živote.
Nemoj Bajazite tako jaaako xd.
PrinciplijaGavriloo uteram ti Oliveri, jaaako jako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)