Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj klixu......Ford focusu BiH oznaka.... tupp tupp... inace ''Ford focusu bh oznaka'' ljudi vozite oprezno, sta drugo reci.
Meni je jednog ljeta pri povratku povratku sa mora otpao točak, sreca pa se to desi pred Metkovicem gdje ravnina inače ne znam kako bi završili...Neki balavac u vulkanizeru mi mjenjajuci gume zavrno previše šarafe ( to se ne radi mašinom već se zavrne sto jače ručno) i one mi zbog vrućina spekle i puknule, zato oprez ukoliko primjetite da volan trese izadzite i provjerite dali su šarafi na gumama čitavi..Neka nas sadaka sačuvala, znaci nije sve do vožnje već i do auta
Brat i snaha mi jutros otisli na more,kad me infrakt, ne strefi.
Piše se infarkt. Od latinskog infarcire i novolatinskog infarctus.
@Karim Izvini ja sam nepismen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krenes na more i pogines joj crnjaka
otisli su na bolji i pravedniji svijet
IIIIIIIIIIII Kad je bolji i pravedniji svijet pa šta onda ti čekaš, što ne odeš?
a ti i dalje u BiH...o.O sta cekas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)