Nanesene teške tjelesne povrede
0
Hrasnica: Prvo pucao, pa pretukao muškarca
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bodljikava zica u glavi?! Covjek realno razmislja. I ja dijelim njegovo misljenje. Eto ti kao \"dugogodisnji\" sarajLija, na pomen kriminalnih djelatnosti ne pomislis, Sosoni garant, mada nesto mi insareti da pomislis opet moje gore list.
Bodljikava žica je, nažalost, postavljena u tvojoj glavi, kao i u glavi većine bošnjaka! Tvoja razmišljanja su očito suplementarna stavovima i ciljevima onih koji su nas tukli s brda. Bošnjacima ne treba nikakav SANU da bi sebe ogradili žicama svih vrsta, da bi sebe getoizirali, ne- oni su to sami sebi već napravili. Zar nije bilo dovoljno bodljikave žice u Srebrenici,Omarskoj, i dr. bošnjačkim stratištima? Dovoljno je pročitati komentare na bilo kojem portalu da bi se uvjerili u kakvoj se kaljuži nepismenosti i nekulture danas valjaju bošnjaci. Za mene je ovaj što je pucao, tukao se, ili šta već, u istoj ravni s tobom, jer ko si ti da nekoga ko ne priča tvojim akcentom,ko nije rođen na Dolac Malti, šalješ u Guantanamo. Kakav si to ti ekskluzivac, kakvi su to kompleksi? I ja sam bošnjak, živim u Sarajevu, i mislim da sam veći sarajlija od tebe jer ja nisam ksenofobičan. Ksenofobija ne živi u Sarajevu, ona živi u ljudima slabog razuma i lošeg karaktera!
U moje vrijeme niko nije mogao da ima oruzje osim mene i mojih podredjenih.Moja milicija jest tukla ali se znalo koga i zasto? Milicija mora da hapsi i bije bandu! A vase politicare treba sve na Goli Otok da tucaju kamen! JA CU SE VRATITI,SAD VAS SAMO POSMATRAM!
Dali se vi drugovi i drugarice sjecate mene? Dok sam ja bio ziv samo sam ja mogao da pucam i moja udba ako je trebalo nekoga smaknuti ko je bio opsan po nase drustvo.Ja neznam sta se to danas desava.
Normalna stvar kod nas u Sadaka Cityju i cijelom Sadakistanu, ne znam zašto se od ovoga pravi vijest.
@postaviti Dzaba to drug kad je pola predsjednistva vezano za Sandzak i istocnu Bosnu. Svi su oni dobili drzavljanstvo i prije nego sto su zakoracili ovamo. Medjutim ovde u Bosni i nema zakona ili ga vlast ne upraznjava, koji kaze da drzavljani druge drzave \"moraju\" napustiti BiH poslije odredjenog vremenskog perioda.
bodljikavu žicu na dolac malti i legitimisati sve koji ulaze u GRAD. ko god govori sa sanĐaĆkim akcentom, isporučiti ga u guantanamo. kome god je rodno mjesto izvan teritorije današnje bih, vratiti ga da traži vizu i dozvolu boravka.