Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, 450 godina zuluma nad drugima ušlo u krv i gene, to je sve...
450 godina zuluma nad drugima ušlo u krv i gene, to je sve...
odoh ih potraziti na fejsu
što se na ovom portalu nakotilo vlahadije i šokadije, ne možeš se živjeti.. lijepe se na ovaj portal ko muha na govno.. halo ba od.ebite u skokovima odavde..zar vam nije jasno da je Sarajevo Bošnački grad..ako ne vjerujete pregledajte spiskove učenika nekih škola..recimo elektrotehnička, prijavilo se 300 učenika, 294 Bošnjaka, 2 šokca, 2 vlaha i dva polutana.. I vi nešto pričate..u svoja sela pa tamo komentarišite u internet klubovima sa rajom..
Ti si sigurno iz redakcije SA-x-a., kao i ovaj @24 čim vam nisu sakriveni komentari sa toliko negativnih glasova. Veoma podmuklo.
koje vi gluposti pisete u komentarima, boze sacuvaj.. nije to ni do policije, ni do drzave, ni do turaka, a ni vlahadije.. budala na svakom koraku, ubiti covjeka ni krivog ni duznog i na kraju samoubojstvo.. sve je u mozgu, u svakom od nas se to moze prelomiti, sta znas sta te sutra ceka..
sam je kriv, što je posuđivao, pa sad ne zna šta će, nego ubiti čovjeka za kojeg je odmah znao da neće imati da vrati, to je znao već kad mu je dao pare! ali pravi motiv se ipak još uvijek ne zna, ovo je sve samo rekla-kazala
24 E jesi neki analitićar
Krajnje je vrijeme da se uvede jedinstvena policija u BiH.
Riješiće to inspektor smirdal kukić lignjoslav........
u redu je srbadijo, rodjak rodjaka komsiju na traktoru rokne...zbog košenja trave...ajd zdra\'o
što mu je dugovao ko ga j... ne uzimaj nesto sto ne mozes da vratis..da nam je normalan sistem i drzava i jedna i drugi bi imali posao i ne bi imali potrebu da duguju jedan drugom ali nazalost nas sistem je jedino povoljani odlican za prekmjernu administraciju koja ce nas dovestii u stanje u kojem se nalazi Grčka
Što je više vas \"smrdoguza\" to je nama \"periguzima\" više pravoslavne i katoličke pi.č.ke dorate. Kad naučiš da žene ne vole ugursuze i smrdoguze biće ti kasno uhljupe.
koje PM stavljate da se moze komentarisati ovaj clanak,,,,a kad se vlahadija rokaju to nije moguce,,,,sramota...
A stas?....zato imamo posebno sklopljen ugovor sa punionicom \"Knjaz Milos\"