Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bez pancira ne trebaš izlazit, mame mi.
Eh, kad bi policija samo htjela da radi, prikupili bi čitav arsenal nelegalnog oružja. Znaju to oni, ali mi je čudno zašto ništa ne čine da se smanji nelegalno naoružanje? Otkriju jednog, pa dadnu vijest na sva zvona?! Danas u toku dana ih možete sigurno otkriti najmanje stotinu. Radite, nezabušavajte! Dajte nam malo sigurnosti!
ZA LEGALIZACIJU....OVO JE POSTALO GORE OD COLUMBIJE..Radnje se zakljucavaju u 17h..samo jos trafike nemaju dnevne cuvare a po noci i dvojica....
ovoje cirkus sviju mi Hatic ti vadi oruzije pred kamerama i kurci se i niko mu nista,clanak je smijesan