Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto mene nisu, kako bi hin ja stocom svatrojicu, gdje su svi ti lopovi i kriminalci kad ja izadjem iz kuce, kriju se ko misevi kad internet ratnik oslobodilac sarajeva prodje ulicom
lijevi klik puca, desni blokada
pojeli bi te k'o krofnu
Poslije nagodbe sa sudom, besplatnog prenocista u citoj posteljini, besplatne vecere I dorucka, I ugodnog razgovora sa cika policajcem,..Anel Kaljanac (28), Rusmir Osmanović (26) i Medin Koso (21) su pusteni na slobodu uz molbicu da vise ne maltretiraju maloljetne gradjane Sarajeva,,, Anel ze zalio da ga je neka buka probudila oko 9:30a.m. (zbog cega su dva policajca suspendovana), Rusnir se zalio da je imao samo 4 vrste kafe za dorucaj I ne dovoljan broj razlicitih peciva na meni-u..
2014. Pripadnici Policijske uprave Ilidža prekjučer u 11.05 sati uhapsili su Rusmira Osmanovića (25) iz Živinica, nastanjenog u Sarajevu, zbog sumnje da je počinio iznudu na štetu S. S. i S. R. iz Sarajeva.
14. jun. 2015. - Nakon pucnjave u Zabrđu: Medin Koso uhapšen zbog ranjavanja Alije Čolaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U PODRUM..PA NACI TRI CRNCA ,TRI PAKOVANJA VIAGRE,PA DA IH BEZ PODMAZIVANJA TRI MJESECA KARINJDJAJU
Treba ih doživotno zatvoriti za ovu otmicu djevojčice...
Treba im jetru razrezati i okaciti ih u Ferhadiju da umiru polahko
NA VJEŠALA NAVEDENE
sta ih milujete...krv da propisaju...
Izgleda da su zabpravili napisati da su svi pusteni kuci
Seljacine neke, sljegle u Sarajevo u najkicama sto vodaju pit bullove.Narkici.
i šta sad? kad ćete ih jadne pustiti nazad na slobodu da se nastave baviti kriminalom?
ovi narkomancici kao ovaj koso nema 60kg vjetar ga nosa al je hinja svasta u stanju uraditi.ja bi to malo po svom rezimu preispitao.
papanijada mrtva, objesit ih za testise..
cuj iz Foce pa naravno da je iz Foce