Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa onom dvojice u bijeljini sto skrvnare dzamiju? Niko nista ha ?
Imena osoba koje su urinirale na Dašnica džamiju u Bijeljini i psovali "sve muslimansko" su: Nikola Filipović i Luka Jovanović. Nisu uhapšeni a ni privedeni. Obojica su izbrisala svoje naloge na društvenim mrežama.
Drzavni organi BiH trebaju da rade svoj posao za sta ih placaju gradjani citave BiH.A gradjani trebaju pomoci policiji i tuzilastvima svojim prijavama da procesuiraju sve ratne zlocince,sav kriminal i sva krivicna djela!Volim te Bosnooo💙🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ove momke hvatate za 24 sata. A Šmrk vam 10 godina tuče ljude nevine, utjeruje dugove, dila drogu, vi ništa. E to je naša policija, naše tužilaštvo, naše sudstvo. Gomila nesposobnih idiota.
Pa Šmrk je uhapšen i u zatvoru je. Totalno si neobavješten.
E klinci,ispali vam slinci.
Osmorka vidimo se uskoro na izborima, dritani izdajnički
ma ko ih ebe , ako dodzu opet,opet ce fasovat.Dosta je Bosnjo trpio.
I u kakvim je stanju izbodeni roditelj?
B.I osumnjicen za raspad BiH,F.N za kupovinu nekih ventilatora,S.I za kacenje ljudi na te ventilatore,A.S što je preko štele,korupcijom..poslove dijelio,Š.DŽ sa uhljebljavanje komplet familije u JP,nepotizam...
Joj glupih bosanaca. Ovi momci, svi ovi koji su uhapseni nisu napali “mamu i tatu” malog djecaka. Napali su covjeka koji se povezuje sa novim zemunskim klanom koji je sa svojim drustvancem uzvikivao “NOZ ZICA SREBRENICA”. Nikad oprostiti i nikad zaboraviti? Vidim kako Bosnjo ne zaboravlja… stidite se vasih roditelja koji su ginuli za ovu drzavu, gdje slobodno hoda covjek koji joj prijeti.
Ne nasjedajte na provokacije. To je isto kao sa gosp Menicom. Ima tu pozadina...
srbijanski mediji prenose HOROR:::LINCOVALI::: i slicno...stvarno ih nikad vise ne treba ni pozivati samo izazivaju probleme, isto kao i u srebrenici vucic..kad se razjani to nece ni prenijeti.. ne znam sta je bilo otganizatoru pa da ih zove
Ovako brza i odlucna akcija policije, je samo dokaz da je ubistvo Dzenana i one dvojice policajaca naredjeneo sa vise instance i pocinitelj se ne smije pronaci. A da ne govorimo o ubistvu inspektora Ugljena, kojeg je vjerovatno dao ubiti nas mislilac alija, Joze Leutara od strane hdz_a i slicno. Svi u policiji su korumpirani i ne rade u interesu gradjana.
free podra
Ovo je odgovor NVO plaćenicima i dušobrižnicima iz Banjaluke, koji se brinu i pitaju zašto se Sarajevske NVO nisu oglasile u vezi nemilog događaja. Mi radimo banjalucani.Vas pitam zašto se niste oglasili povodom uriniranja po džamiji u Bijeljini, neustavnog dana RS, povodom ubijene djece širom BiH, davanja nakaradnog imena studentskom domu, povodom napada na povratnike, povodom ruskih paravojnih formacija,slavljenja RCP u Visegradu... Antife, kako ih nazivate su kod vas, a ne kod nas
Nije su to obični nevini roditelji. Ne budite naivni. Hapsi bagru!
Zasto ne posjete i one sto Presudenom Ratnom Zlocincu postavise onu plocu . I onda se cudimo ko to tamo pjeva. To djeca gledaju , od 1000 djecaka dovoljno 1% da skrene i to su problemi . Djeca se odmalena vaspitavaju i takva kroz zivot ostaju.
Hapsi vlaške provokatore! Sloboda bošnjačkoj omladini!
Ove momke treba edukovati zbog njihovog dobra. Vecina njih su sitni dileri a budici teski kriminalci. Drustvo treba na vrijeme da reaguje ako nekog izvedemon na pravi put to je uspijeh.
Pjevali su i drugi,samo Splićani nisu snimali..Splićani kući,a Zvezdarci u novine.Hvala Sarajevo. "Nije mala,nije mala,tri put ratovala..i opet će i opet će.." pazi i ja znam.