Obračun u Delikatesnoj radnji
0
Grk pokušao ubiti sarajevskog hirurga
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel vas juce zamolio da n eotkrivate identitet?
Garant mu smanjio cunu dok je bio pod narkozom...
znate kako je pocelo... grk je dosao i narucio oranđadu , a ova 2jca se odvalila smijat ...onda grk otvorio skalpel i napravio umjetnicko djelo na njima... e onda ga doktor pitao zasto je to uradio...? kad mu je ovaj spomenuo oranđadu i doktor se odvalio smijat....dalje znate
Error 14.09.2011. u 15:03 . 0 0
BOSANSKI SELJOBERI OPET PO ISTIM KOMENTARIMA. TIPICNO OD ZADRTIH.
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
mislim da ne znas o cemu pricas i da ovdje pises iz ciste zavisti. Samir je jako dobar hirurg i nije sklon belaju.
Sramota je, sugradjani, da pljujete ljude zbog njihovog geografskog, vjerskoj, etničkog porijekla, orijentacije itd. Mozete osuditi čin nekog čovjeka kao pojedinca, dakle čin ovog K. G., ali ne pljuvati po Grcima, pravoslavcima ili kao juce, dok ste mislili da je Sandzaklija - po Sandzaklijama i inima. Moglo bi se ispostaviti da je ovo Turčin iz Trakije, tj. Turčin grčkog državljanstva (a ovaj trakijski grad je pun Turaka, oni ga zovu Iškedže), pa šta bi ste onda pisali? Biste li pljuvali onda po Turcima? Hajmo malo smirimo strasti. Ako je psihički bolesnik - zatvoriti ga u odgovarajuću ustanovu; ako je kriminalac - u zatvor; a njegove sunarodnike ostaviti na miru.
Mutne radnje u pitanju. Mozda se sazna a mozda nikad. Droga, zene, korupcija...karakteristicno.
ma ja sam radila u vojnoj i znam kakv je taj hirurg...bjerujte da je zasluzio koji je bandit, nabacuje se maldim doktoricama uzasssssss
I DA NIKO U OVA DVA DANA, OD SVIH OVIH NOVINARCICA, SE NIJE SJETIO DA DA KONOBARU CENERA DA MU OVAJ ISPRICA TACNO STA SE DESILO, OKO CEGA SU SE POSVADJALI (NEK MOMAK MALO NAKITI SLOBODNO, VOLIMO MI BOMBE DA NAM BACAJU) I DA BAR JEDAN CLANAK BUDE NEKA EXKLUZIVA,,NESTO...BAR FOL NOVINARSTVO:P:P:P ovako odes na 10 portala i vidis da ti retardi samo rade copy/paste...teksta kojeg su vjerovatno prepisali sa teletexta x( da se roknes!
E bas ti se jaran pokazao kao primjer na koga se \'ugledati\'. Sacuvaj nas boze ovakvih \'uglednika\'.
.
ovaj se zamjerio nekome opasno izgleda pa doveli grka da ga rokne..
uglednom sarajevskom hirurgu zelimo brz i uspjesan oporavak, a grku sretan i dug boravak u KPD Zenica.
Opet Sarajlije dobise po p i c k i u po Sarajeva. hahahahahaaaa