Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima koliko hoces majki sa djecom u kolicima koja jednostavno iskljuce mozak, par puta sam prisustvovao sceni da je dijete u kolicima na kolovozu dok ona mrtvo hladno stoji na trotoaru
Jel ovo idiotkinja prelazila mimo pješačkog? Nema ga nigdje obilježen da se vidi. Ko normalan rizikuje svoj a i život djeteta?
Ovo su klasične gluperde koje čim se upali zeleo trče ko mamene da prelete preko ulice.A to šta dolazi sa strane nije bitno,ni što mora posvetiti se pažnja prelasku preko ulice nije ni bitno,samo je bitno da je zeleno. Ko će joj vjerovati,sad ako je sa kolicima svako će reći nije kriva,a možda i jeste.
Vozači i cjelokupno osoblje GRAS.a se ponašaju veoma bezobrazno, niti je vozni park a niti putevi njihovo vlasništvo....previše zakona su uzeli u svoje ruke...
Što može jedna glupača to je čudo,zvjerala majka zagleda li je ko.Kud nju ne bubnu autobus a ne u kolica.Jadno dijete,majka mu koza.
Dešavanje nije bilo na polaznom stajalištu, nego na skretanju desno, prema mostu, žena je prelazila na pješačkom prelazu, bilo je upaljeno zeleno svjetlo i za nju i za autobus, znači ona je imala prednost u svakoj normalnoj državi, ali u našoj zemlji to niko ne poštuje!
Po slici ako je sa lica mjesta, desavanja su bila na samom polaznom mjestu autobusa i trolejbusa, tako da je evidentno da je mlada majka krenula da predje cestu u momentu kad je i autobus krenuo. Sukladno zakonu ona je ucinila laksi prekrsaj i kazna iznosi 50.00KM, jer vozila gradskog saobracaja na mjestima koja su oznacena kao stajalista imaju prednost kretanja i ukljucivanja u saobracaj.
nigdje pješačkog prijelaza...farba se izbriše čim se nanese...narod ne zna kud hoda...trotoari uništeni kad se čistio snijeg,ferhadija raskopana,pruga dignuta (u zrak)...kud hodati,a da je bezbjedno?! pitanje postavljam uvaženom zastupniku nedžadu fazliji...
ako je njemu bilo zeleno, i njoj je ;)
Ovaj GRAS je katastrofa. Banditi
Više puta sam svjedok da pješaci ne poštuju crveno svjetlo na semaforu , prelaze kao ovce gdje god kome padne na pamet jure preko ceste ne obazirući se ni na šta . Vozačima i pješacima nedostaje saobraćajne kulture.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Zena je prelazila na semaforu,zeleno je bilo upalen,a \"gospodin\" iz GRAS-a je pricao na tel, dok je vozio....kako mozete pisati tako odvratne komentaree...FUJJJ
Ima ovdje semafor,samo je izgleda ona poletila jer ima predstavu da može sa kolicima turirati po cesti kako to mlade majke,pod uticajem hormona,rade po gradu sa kolicima.
N bojte se od sutra nemaju za goriva i više nikog neće udariti ni kombi bez kočnica ni autobus. Budućnost nam je taban fijaker. Hehehehe...