Vještačenje završeno, ali...
0
GRAS: Nepoznato zašto je autobus završio u cvjećari
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Uncle Sam prvo, odakle ti net seljacino!? nebi ga imao da si ostao u nekoj vrleti u sanđaku! drugo, nemoj da mi ti držiš predavanje o životu itd jer eto ti radiš sigurno a 100% nemaš dana radnog staža u knjižici a 100% imaš pristojno auto ,kucu itd. što znaći da si kriminalac u BiH kao i drugih 98% sanđa i šipaca. pun je sud BiH šiptara i sanđaklija zato i pravimo novi zatvor. mrrrš s.e.rem ti se u masni sir! što se tice sefera povedi ga sa sobom i ganica takođe jer mi ne treba falc diplome.
i taj mali region pod cizmom srbije cisti svoji cizmu vama od celo. Gdje si se krio od Snajpera? Iza GRAS-ovog tramvaja naravno. Gdje jedes ko covjek za najpristupacnije pare? Kod nas i kod Albanaca. Cime ides na posao jer nemas za auto posto si lijenguz? Tramvajem decko, naravno. Ko pravi i uvozi 68% odjece da ne bi ti hodao zaostalog izgleda kad si vec u glavu zaostao? NOVI PAZAR. Bagro nezahvalna.
vidimo koliko su jake sandžaklije. POD ČIZMOM SRBIJE! SANDŽAK SASTAVNI DIO SRBIJE MAMU VAM SANDŽAČKU
Fast and Furious....Sarajevo drift xD
Sarajlije bi bile u kamenom dobu i pod cetnickom zastavom da nije Sandzaklija. Necete da radite, nego sjedite po Strosmajerovoj. Ne znate da se prehranite, nego se trujete Fanovima i Pomodorinima u hiljadama. Pucate jedni u druge ko maloumni bal.ijski majmuni, dok niste pucali kada su dvojica Cela iz Sandzaka uvodila red i kada je grad bio miran. Rat biste izgubili da nije bilo sandzackih heroja i da vas Sefer nije izvukao iz gov.ana. Zato mrs stoko ona beskorisna, zato i hoce da vas osvoje sve strane okolo jer vide da ste mentalni bogalji i da sami ne znate zadnjicu sebi obrisati..
bolji su gambijski vještaci nego naši
mozete samo da ga izdudlate svim sandzaklijama...
Pa vjerovatno sofer ima dobru zaledjinu, uh pardon, pa kako bi bio na tom mjestu da mu nije neko dobro nastelio, pa onda ne smiju reci nista protiv sofera. Naravno da je kreten izasao iz autobusa i nije zakocio, ostavio upaljen autobus! Cuvaju se nekome ledja, Sandzacka posla! Sandzaklije marš na Sandzak!
osvanulo jutros na grasovom busu : \" cuvate se cvjecara \" !
Udarna vijest nema sta
Ovo je slučaj za Muldera i Scully
vlasnik cvjecare nije plac\'o kartu, vec je svercovo duze vrijeme i ovima iz grasa do.p.izdi i jedno jutro BOOOOOOOOOOM ,ode cvjecara
Za 15 dana rezltati.. Možda su mu uzeli krv :) hahahahaha
SANDŽE PRAVAT TUTIN, PRIBOJ, PAZAR. MRŠ IZ SARAJEVA!
FALE ZAREZI ZABORAVIH.... :-(((