Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hanka Paldum na aparatima...
@JoseDeLaMata Jeste, skrivila je to sto nije mamlaza odgojila. Ako se vec drogira, nek se sebi drogira a ne da nadrogiran gazi ljude po trotoaru ni krive ni duzne.
@JoseDeLaMata možda što mu je kupila džipa i što ga je vadila svim vezicama kad god zgazi nedužne ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dajte momka gdjegod na budzet nek se smiri, pa za par god. ko zna mozda za ministra.
@ser_oliver sta da ti kazem, i unuke kako da je osigurat kakvom stednom knjizicom da se nadje :))
Kriminalci poznati policiji rade po državnim službama a dosjei debeli k'o ruka. I fakultete upisuju, magistriraju i sad ih kao treba i uvažavati, pitati za nešto... Sve ovo treba zapaliti.
Decko je ok sasvim svi vi koji ga blatite i pljujete, ne znate decka licno , a i mediji stvore frku i pocinju pljuvanja odma , a one na koje treba da pljuju i blateza te nemaju hrabrosti Zargonski ( nemaju muda ) Polako Srce i to ce proci voli te tvoja Frendica :(((
Je li lijepo gAziti ljude po autobuskim stanicama nadrogiran?
Sa kim si - takav si isti!
Cener mu ne gine.
Da je mama Hanka manje čuvala kafane, hotele, manje bila van kuće i uživala u životu uz put zgtala silan novac, tj. da se mama Hankija svom djetetu u njegovim nježnim godinama posvetila koliko je bilo nužno ovaj mladić bi stasao u zdravnog čovjeka, ali mama Hankija ,,slavna,, ,,hara,, zgrće lovu a dijete neka odgaja ulica. SADA JE KASNO, on je formiran i šta mu Bog da. HANKIJA NE MOŽE I JARE I PARE! KAŽU DA TI JE DIJETE ONO ŠTO OD NJEGA NAPRAVIŠ LJUBAVLJU, STRPLJENJEM, ODGOJEM A NE SKITANJEM.
Hanko, ucini SEBI a i nama uslugu i namlati sina -nikad nije kasno ! PS ne moras ti al plati koga ..doduse raja ce i BESPLATNO!
Ih Hanka ima veza, opet ce ga pustiti...Znate dobro nase sudije.
Sin drogeras, kcerka lokalna kurvetina (ko nije pitao, nije ni dobio), a Hanka na Ramazanskom programu prica kako su oni jedna fina muslimanska porodica.
Jos kad napisu ili kazu "kraljica sevdaha"...vrh
Doslo je izgleda vrijeme da se malo odlezi, nema vise cile-mile:)
pokusaj ubistva 5 - 7 godina zatvora. ako je bio drogiran 10+ godina. novcana kazna 150.000 km. rjesen slucaj divljanja po ulicama. dosta post-ratno-izetbegovic-bosnjacko-protekcione demokratije koja je.be drzavu
Pa zar ovaj narkoman nije u zatvoru, .... ,ubij psa ako ti napadne dijete 6 mjeseci zatvora, narkoman zgazi dvije zene napravi invalide od njih i nista , nebi me cudilo da je trazio i da mu plate stetu na autu..
Trebalo je i Hanku osuditi ubog zelenaštva, odnosno zbog šverca suhog mesa kroz tunel i prodavanja istog na pijacama u toku rata po lihvarskim cijenama. Svjedoci-svi oni nesretni pripadnici ARBiH koji su mokri i promrzli čekali pred tunelom dok su ona i Alemko prenosili robu. Trebalo im za lijekova i kaucija doživotno.
Hankin mali
Prije godinu i 11 mjeseci skrivio krivicno djelo i jos uvjek hoda slobodno? I koliko ima slicnih ovome, pun ih grad. Nazalost
Metak marka
Nema sikiracije sve dok i Mesečar ne bude uhapšen ! Ovako, izlazi nakon 30 dana. Ima da Halka pjeva i srpsku novu godinu samo da skuoi za kaucija, da nestaško opet ne zbriše !
Hanka zvana Krcko Oraščić.