Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu sad, radim nesto...
Mevlide ti si kreten ... A ako ti nije niko rekao na pogresnu si zgradu pucao trebao si pucati na BH parlament ... tad ne bi bio terorista al bi postao sehid.
Stvaro niste normalni:\"koji je osumnjičen za teroristički napad na Američku ambasadu u Sarajevu\". Na ovaj članak nije potrban komentar!?
POSTOJE RAZNE PTICE,PA ZASTO NE BI POSTOJALI I JASTREBOVI.
Vidi se da je neko od \"mudrih\" latina ovo napisao ! ofiran mu rukopis levatski !
Mevlide, svi smo mi Mevlid...
kratke hlace, duga brada , kalasnjikov, ambasada!!!
@padajucih Mozes mislit koliki ste vi jadnici da vam 33% bosnjaka drzi vise od pola grada. Pa jado, rokni se odma\' kad nas u ono vrijeme niste mogli pobijediti.
E moji skutori. Vise od 15 godina vam se je nudila ruka pomirenja, niste htjeli cuti za nju. E pa kad necete malo cemo prebaciti loptu na vas teren. Majorizacija cuda cini. Ko se s vatrom igra lako se oprzi.
ma jok brato. Mi smo poceli stvarati isl. republiku. Dosadno nam bilo ra*tovati izgladnjeli i nenaoruzani samo protiv cedomira pa krenuli i njih. Ha ja, how yes no. Ko ih h3b3 vise. Daleko im moja kuca bila. Ko od ovih multietnicara zeli zivjeti s njima, bujrum za ruku pa ih kuci svojoj u SA vodite.
@realista A šta bi bilo s vama da se niste udružili sa muslimanima?Ostali bi u Jugoslaviji i pošto ste već dobro zakrvili sa srbima probaj zamisliti kako bi prošli.To udruživanje je za vas bio najkorisniji savez u vašoj povijesti.I nakon što sto ste se zahvaljujući nama spasili kataklizme napravili ste najpodmukliji potez u vašoj povijesti, zabijajući nož u leđa svojim saveznicima.
ovakvim sprejem je napisan i grafit na gradjevinskom fakultetu u mostaru protiv dekana Armina Hardovica koga studenti hoce srusiti sa nelegalno steknute pozicije dekana fakulteta.
Mila maaajkoooo, nemoj Covica kleeetiii! Reko mu Mevla najesen doletit :)
Dosadni su vise ovi Hercegovci. Nista vam ne fali. Zivite svoj zivot i pustite politicare nek se prepiru do milje volje. Svadjaju se i onako zbog sebe i svog dzepa a ne u vasu korist. A nista ne bi ni drugacije bilo za individualnu osobu i da je HDZ na vlasti. Politika je instrument za glup narod. @realist Najveca pogreska Bosnjaka je sto su glasali za nezavisnost kao i \'braca\' Hrvati. Bolje bi bilo da su na Srpsku stranu stali. Kad su Hrvati vec poprilicno daleko prije referenduma osnovali takozvanu \'\'drzavu HB\'\', mogli su Bosnjaci unaprijed znati da ce ih Hrvati izdati (kao sto i jesu) i da im cilj nije ujedinjena Bosna vec otcjepljenje.
Jasno je da će biti HR HB ili neće biti BiH. Isl.amisti-teroristi pokušavaju nametnuti priču o tome kako je DRŽAVA = ZEMLJA I NAROD , mada to nema nikakvog smisla. Država NIJE = zemlja i narod. Na prostoru Bih može biti razni entiteta ili država ukoliko se oni koji žive na ozemlju te tzv BiH HOĆE. Znači država- kao društvena organizacije .- promjenjiva je a zemlja i narod ostaju stoga VOLJA hrvatskog naroda je JASNA !!
Ispod 33% muslimana u Mostaru.
j.b.g kada vec hrvati hoće svoju državu a srbi svoju onda i mi bošnjaci hoćemo svoju državu ona se prostire na cijeloj teritoriji BiH a vi srbi i hrvati nam samo smetate valja nešto poduzeti.