Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što opština živinice ne proglasi DAN ŽALOSTI. Covjek koji je posteno radio za svoju porodicu strado????????????????????????????
U normalnim drzavama i na normalnim gradilistima svi imaju one pojaseve i konopce i zakace se.
@sae540 a od cega da kupe?
100 inzinjera sigurnosti u TK na birou, kaznit firmu sa 10 miliona KM
Prije 20ak godina u na isti nacin poginuo je radnik jedne lokalne gradjevinske firme u Čeliću. Radi malo vece plate radio je neosiguran, tj neprijavljen. Ostao je mrtav na licu mjesta, ali gazda firme izlobirao je da mrtvog radnika voze, kao ziv je, u Tuzlu u bolnicu, sto je gazdi dalo vremena da mrtvog radnika prijavi i izvadi mu zdravstvenu knjizicu, kako bi izbjegao placanje kazne.
Ja ti logike, pa zna se u koliko sati je nastradao i u koliko sati je prijavljen, valjda ti uhljebi znaju da procitaju!!
@mozebitbude platis nekome da ti stavi datum prijace dva dana ranije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde sad kliksovci da istrajemo i svaki dan, ako nista drugo, bar komentarima skrecemo paznju na ovaj dogadaj sve dok se ne objavi da je odgovorni pronaden i kaznjen.
u ovoj državi korumpiranih političara i pohlepnih i banditskih privatnika, ljudski život ne vrijedi ništa, narodi to gledaju kao ovce, bleje i ukopavaju svaki dan nekoga, nekog sa skele, nekog iz auta, nekog iz bolnice, a neki i ispred bolnice.... nadam se da će ova i ovakva država što prije propasti
po njemackim baustelama hoda frajko i fotka raju bez sljema, kad primis platu i vidis minus 50 ojra znas sta je.
Neki dan bili smo svjedoci pogibije covjeka koji je radio za Sirbegovica (da mu ebem mrtve, Silajdzicev isprdak). Kada je covjek poginuo, vec sutra dan u Oslobodjenju oglasi, Sirbegovic d.o.o. trazi Inzinjera zastite na radu. Znaci do tada ga nisu imali. Sta radi inspekcija? Sta radi tuzilastvo po prijemu izvjhestaja o pocinjenom KD???
Bingo je najveci ubica u BIH nakon rata. Treba dzambica dobro izdegeneciti, kao i ostalu sda mafijasku kliku
kakve veze ima bingo sa ovim? valjda je odgovoran izvođač radova.
Dobar bingo,zastita radnika 0,odsteta 0! Salama i sir 20 KM
Bingo nije građevinska firma
radnik 40KM skela 100Km
Nažalost, kod nas još uvijek vlada popuštanje i onaj "ajd ba" zakon. Poznajući naše ljude i sistem, još će puno ovakvih tragedija da se dogodi kako bi se izvršio pritisak na građevinska preduzeća da poštuju sigurnosne standarde.
to su nasi pruvatnici djecu im jebeem samo daj daj daj
hoce li iko odgovarati u ovoj ptokletoj avliji za svoje postupke ?
Hoće pred bogom