Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto to se dogodilo meni pred ocima kod Estrade,gdje su dvojica drznika otvorili vrata kombija i ukrali torbicu dok je vlasnik stajao kraj gepeka! Trcao sam za njima, bacili su torbicu pred Cheersom, ali tu nisam stao,vec sam ih ganjao...nazalost su pobjegli Jelicevom ulicom i preko tramvajskih sina. Zao mi je sto ih nisam uhvatio jer bi prebio. Torbica u kojoj su dokumenti bili, uzeo konobar i vratio. Vlasnik vozila bio presretan, strani drzavljanin.
Svaka čast!
Bitno je da je neki dan bila vijest da je primljeno 100+ novih policajaca i inspektora koji ce pisati kazne za pojas i cvaju u djep a građani nek hvataju lopove
@relod87 , svaki kriminal i pocinje sitnim prekrsajima.
Objavite imena te dvojce koja su stala sa automobilima, njima 6 Aprilska nagrada... Mogu da se kladim da obojci u osobnoj iskaznici piše mjesto rođenja: Sarajevo.
Ako moze da se javi momak koji je trcao bos za lopovom ( trcali smo zajedno ;) ) i treci lik koji je zajedno sa svojom kcerkom ucestvovao u cijeloj prici danas.
Javite se na facebooku, Nismo zbog toga trcali za lopovom ali jedna Sarajevska Opcina zeli da nam se zahvali za hrabrost .facebook profil: https://www.facebook.com/mirza.vrucak
dok korumpirana policija maltretira vozače i kasira cenera ,obični građani se moraju obračunavati sa pravim kriminalcima u svakom slučaju čestitka hrabrim momcima
Svaka cast momci...sad sa pravne strane,ako taj turista ne prijavi kradju vec samo ode da se ne bi zezao sa tužiteljstvom,ako nema tog tableta onda nema oštećenog,nema predmeta krivičnog djela,nema krivicnog djela,sve propade.demokratija!!!
nikada nisam ni sumnjao da mi imamo momke koji imaju postenje, cast,ponos i hrabrost.tako to rade oni kojima je stalo do drzave i glavnog grada.klosarima je mjesto u zatvoru.
prebit klošara jbo sebi mater
i policija bi to isto, ali im mrsko izlaziti iz kafica i kladionica ...
najvažnije da je epilog pozitivan.
ma jel moguce da se i ovo desi kod nas...inace sam naviko da cujem kako su gradjani nijemo posmatrali kradje,premlacivanje i sl
pa da nece slucajno murija uhvatiti
Konjine ne mogu ni potrcati od stomaka. Nista dok mi ne uzmemo pravdu u svoje ruke. Bravo momci.
ajmo gradonacelnice komsicu dajte im orden za hrabrost
svaka cast..
odakle su turisti?
Heroji grada, Komsicu tupane nagradi ih