Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ovi što džepare... pa skontajte da raja samo razmišlja o tome da će ih neko izdžepariti, svi smo u gardu od kako izađemo iz stana dok se ne vratimo... bolan ja stojim u tramvaju i samo razmišljam gdje mi je fon gdje mi je ono malo keša što imam...
Umjesto da uživamo u vožnji ;)
kažem ja kada udjes u tram kao u džungli sva osjetila pojacas za 200% hebes nindzu ... naravno ako nisi prošao obuku od malena desi ti se sta se desi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prijepolje.......ne treba dalje !
Vodi ih sa sobom, pa se zovite kako hoćete !
Gradjani i samo gradjani! Jos da gradjani sude. ...
to tokom treba tuć :D
Ništa dok narod ne krene u akciju :)) Ah ovih sandza ccc
Hvataju ove jadnike koji kradu da kupe sebi hljeb, a one sto kradu milione nista. Pih.
Nigdje, ali ono, nigdje veze ti je komentar. Za hljeb moze traziti marku od bilo koga, vjerujem da bi vecina dala, ali ''gospodin'' bi jos da kupi sebi i cigare i da mu za kahve ostane.
Ne opravdavam njegov postupak, samo hocu reci da hvataju ove jadnike, a one koji vecu stetu nanose milionskim kradjama ne hvataju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sto me je obradovala ova vijest. Ipak narod i nije toliko inertan, budimo se polahko. Sve dok jedni drugima ne budemo pomagali nema nama napredka. Samo da se rijesimo svog podsvijesnog razmisljanja: Nije mene, nije meni pa boli me briga za druge, sto bi se ja petljao. Svaka cast saputnicima, treba ih bgm nagraditi kako bilo.
Policija je sasvim ok,za naše usloe,kad bi tužilaštvo zatvaralo koliko policija uhapsi,to bi bila druga priča
Pa moramo mi uzeti stvari u svoje ruke, kad debela, ljigava i korumpirana policija neće da radi svoj posao. Sve što znaju je da te zaustave i udare ti kaznu zbog prekoračenja brzine od 11 km/h, i da sjede po buregdžinicama i jedu masne šiptarske bureke.
Jeste li mu bar degenek dali?
Boga mi, ti kao da ne zivis u Bosni. Da su ga izdegenecili, kaznu bi dobili ljudi, a ne lopov.
NIje niko vidio :) Okliznuo se :)
građani u službi naroda
Pa i nema nafake dok narod ne uzme stvar u svoje ruke...od policije očekivati nešto samoinicijativno je čista komedija.
Sandžo je to, čudilo bi me da je neko drugi.
to je monopol revizori vozači djeparosi uzese komplet gras pa i ne zvanična radna mjesta pu stoka monopolska gori od cifuta :)
Budjenje svijesti kod naroda? Ako je tako , moglo bi i biti nesto na izborima...
aha, cemu nam svjedoci i doticni rezultati "izbora" na kliksu... svjest kod naroda se ovdje nikad probuditi nece...