Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IBRAHIME DJES BA NA MURJAKA I TO RADOSLAVA.
Ovo je ilustracija, a jel bilo službeno vozilo ili u civilu čvojek bio. Viđao sam da su znali policajci u civilu (kad nisu na dužnosti) preticati na mostu, u tunelu, prolaziti kroz crveno...u najmanju ruku bahato ponašanje jer eto on ima koga nazvati i iznad je nekih zakona i pravila.
civilno je auto, presao na stranu kamiona ali nije preticanje. Ili je zaspao ili je tipkao....moj prijatelj bio 3 auta iza
ima slika u dnevnom avazu....putnički auto pogužvan...
Kada neki peder naruči vijest vi zabranite komentare a na crnu hroniku, samoubistva i slične stvari vi ostavite otvorene komentare da bolesnici ismijavaju tuđu nesreću. Namjerno nećete da obrišete ove komentatore koji vrijeđaju druge pa čak idu do toga da ismijavaju Srebrenicu a vi samo sakrijete komentar i ostavite ga da i dalje komentariše, a glumite neku profesionalnost, kada su vam uletili u stanicu tad ste kmečali na sav glas i pozivali se na novinarsku profesionalnot, ugrozenost i ostala sranja. Mene blokirate kad god sam napisao nesto protiv vas, iako je to istina, i zbog ovog komentara cete me blokirat a ostavit cete one bolesnike koji vrijedjaju i mrtve i žrtve jednog naroda. Pogledajte ovog http://www.klix.ba/profil/muhamedkozojeb http://www.klix.ba/profil/muhamedkozojeb I Vi najmerno nećete da ga blokirate jer živite od medjuetničke svađe i sirite je namjerno, što više mrznje to više komentara, tjs više para kod vas
vrlo moguće da je to neko iz redakcije, jer više komentara/klikova = više posjećenosti/zarade.....siguran sam da su iz redakcije prisutni da "lože" raju zbog lajkova i komentara...tako je na svakom portalu..
vidimo kako zivot sa krscanima ne nosi probleme, eno rusija i ukrajina, sve pravoslavna braca, pa se kolju kolko mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
stvarno ne znam što ovakve članke dopuštate da se komentarišu......
Boze sacuvaj.nova dobra auta,cesta losa,pa zato i imamo milijardu udeaa godisnje!
Auto nije novo!!!
Ceste su dobre, kakvi su vozaci....