Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram vas bilo. Covjek nadje trziste i kreira radna mjesta a vi tako Dabogda svi vi koji se rugate ovomnesrecniku ostali sutra bez posla. Sutra.
draze vam tudje zlo nego svoje dobro
Želim svoju e-mail adresu na Boga vam pokazati popuniti Acacia d.o.o Gornji Hotonj 12, 71340 Vogošća Sarajevo Bosnia and Herzegovina Tel. : + 387 33 97 37 48 Fax : + 387 33 97 37 48 Mob. : + 387 60 313 77 29 E-mail: [email protected]
feđa krvavac je legenda i po. on kad napravi ekskluzivne fotografije sa lica mjesta to se ne može nikako sa člankom povezati. a kažu da slika govori hiljadu riječi... :)))
bruka i sramota pojedinih komentara ! Čovjek je zaposlio 30 ljudi, svi prijavljeni redovno ,imaju plaću, njihova djeca jedu hljeb iz te firme, a ovi pojedici se tako nisko spustaju i neke nebuloze pišu.
Čovjek nađe šemu za nelegalnu sječu, bez odobrenja su posijekli pola Bosne on i takvi kao on, radnicima daje na kapaljku, i takve da žalim?! Da ti nije rod?!
ahahha HUlio idealno ime za Pilanu hahahahaha
Hulio HYPD-u nacionalisticku mamu gulio ;)
zmijU ga loMA!
meksicki kartel ratovi se prenose u BiH
Hulio vlah Bošnjaku kitu gulio XD
KOJI KRETENIZAM !!! TEŠKO NAMA SA OVAKVIM , PRIMITIVNIM, ZAVIDNIM, BESPOSLENIM ............. NARODOM. BOŽE, DAJ NAM SVEGA A PAMETI NAJVIŠE- A MAKAR MALO PAMETI PODARI OVAKVIM KRETENIMA...KOMENTATORIMA. DAO SI IM RAČUNARE I INTERNET DA UČE I SAZNAJU A ONI GORI NEGO PRALJUDI. PA I PRALJUDI SU TRLJALI DRVO O DRVO DA ZAPALE VATRU I NEŠTO NAUČILI (OD DVA KOMADA DRVETA) A OVI IMAJU INTERNET A VIDI ČIME SE BAVE..CCCCCC
Jel\' na ovj pilani rade Meksikanci !?
ime je extra za pilanu, pa nije elitni restoran, sta ti je.
Dvogodišnje dijete bi smislilo bolje ime. Pun Q imecila.