Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba ovdje glupost pisat samo kao pravi ljudi ponudit svu mogucu pomoc porodici.
Cuj Sokolje nadomak Sarajeva, to je naselje bilo prva linija u ratu i da je ono palo, palo bi citavo Sarajevo, tako da nabijem na.... One građane Sarajeva u kom Sokolje kao nije koji ne znaju gdje je ovo naselje
Kaže nadomak Sarajeva. U kojem svijetu je naselje koje je bilo od ogromnog značaja za cijelo Sarajevo u toku rata nadomak Sarajeva? Naselje koje pripada sarajevskoj općini Novi Grad a zaboravljeno je cim su prestala granatiranja. Kakav smo narod ne bi me čudilo da se rat ponovi.
Nije bilo nadomak Sarajeva kad je bilo prva linija odbrane u ratu.
evo jedna dobra...guild wars 2 ...https://www.youtube.com/watch?v=qOMQxVtbkik
Btw...ovi iz LGBt bi mogli i neku konstruktvnu nda kazu...npr dole Bake
Drago Age theme...ja sam samo covjek...https://www.youtube.com/watch?v=NQ5S8vs2n0U
Jel guzva u zabrđu ?😂😂😂
u zadnjih 30 godina LGBT se ne smije požaliti ovdje kod nas da smo ih maltretirali....so fuck off
Kuća gori a baba se češlja..