Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im je kriv kad prave kucu umjesto dzamije BIH4EVER!
hahah retardi zaboravili ste pocet psovat mater cetnicku balijsku i te formalnosti pa da vas napomenem
ciiganluk + baalinluk, nikako cudo steta sto ne izgori cjelo selo
Treba ograničiti ove komentare
@Mikula Mali ma i to sto kazes. ali svejedno. glupi su
@Schhh Ma što te to čudi, nisu krivi ovi kreteni sa svojim komentarima (inače 70% forumaša i ovih što komentarišu su retardi), krivi su ovi administratori sa portala koji to tolerišu.
jadni ovi VATROGASCI TREBA BRATE GASITI PO OVOJ VRUČINI,A NISU PRIZNATI NIGDJE,ČOVJEK JEDVA DA MOŽE HODATI A ONI JADNI MORAJU GASITI
kako ste glupi, covjece :S fuj. pa sta da se vama zapali kuca. smijali bi ste se? JEL ??? sigurno ne bi. i ako nemate pametnijeg posla idite kupajte ribice a nemojte se zezati s ozbiljnim stvarima. i ova drzava je postala fuj zbog vas takvih!
GORI HALA NA GRBAVICI
@komsinica Sta ti je onda cudno sto kuca gori
Adanoooooooo
@Kvrrc Kakva bespravna gradnja, Bog ti pomog\'o, fasada na kuci stara 30 godina. Glup si ko noc!
drogom protiv bureka.
vehabije 100%
Dovedi mamu da zaradi 10KM!! :-)