Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je auto vise puta bilo na naplati osiguranja nego sto ima pređenih km. Hahahah, pozdrav raji sa Bjelava
Jes, hoće planuti BMW, pogotovu kada je parkiran. TZV poznato BMW samozapaljenje, po tome su nadaleko poznati! :)
Na svakoj slici nema registracije na autu a na zadnjoj slici ima? :D
Za ovog eki fol ... samo sam jos duzan da ti staroj svrsim u stau
za ovog shshshshs boje ti muma u ckapi . simpu mi tuki.
Ma kakve nacionalne konotacije, lik je sitni mangup, svi koji ga znaju znaju da je svu situaciju sa ljudima s kojim se zamjerio iskoristio jer ce svi naravno prvo pomisliti da je to neki payback. A sasvim simpatican detalj, decko je narucio novo auta bas par dana prije nesrece... Kakva slucajnost! Koliko je puta padao s motora, mjesecno je jednom u gipsu. Pa ako mu isplate opet osiguranje, onda mu skidam kapu. Ako su u osiguravajucim drustvima svi toliki levati, i treba ih oderati tako.
UZROK RATA I FASIZMA NA BALKANU www.JASENOVAC.org Googlajte SRBOSJEK
Ta nebosnjacka sredina koju spominjes je mafija i auto mu je zapaljen od strane raje iz Lukavice ili Pala,jer mafijas ima nerasciscenih racuna,ne bi me zacudilo da si mu ti zapalio auto,jer vi c.e.t.n.i.c.i. ste poznati po tome da ste sami sebi najveci dusmani,sve generale ste poslali u zatvor,a Drazu ubili u sumi ko zadnju gnjidu za male pare...hahahahahaahha-NISTA NOVO-HAHAAHHAHA
Islamofasisti i bosnjacki rasisti napadaju ne-bosnjacku sredinu, znaci nista novo u Sadak City.
šteta....
samo da ti pozelim da ti djeca rodena kad tad budu klijenti tog tvog uspjesnog bosanca na kojeg smo mi nesposobni ljubomorni
Hoce to, kad lupis SEMAFOR,,
Lijepa auta lijepo gore.
jeli to od sandzaklije ise hamzica auto ?
Jebaji..ga kad je imao para za ovaj Bmw ima i za drugi hajd dalje
Ma sve ce se brzo razotkrit zna se ko je to napravio .....:)))
jesmo mi bosanci ljubomorni jedni na druge u pm, ne moze kod nas niko uspijeti u zivotu a da mu neko drugi to ne pokusa sj.bati. Da se zarati pola ovih tzv mangupa bi se ispalilo odavde. Jbo ja i SDA, SDP, HDZ, SBB i sve ostale nase politicare jer su oni glavni krivci a mi ostali slijepi pratioci njihovi, jbm i vas sto citate ovo a nista ne poduzimate. Boze pomozi!