Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci trend paljena vozila u Sarajevu traje mjesecima a o tome policija suti kao da je sve uredu.
Ipak dobro je samo nek se ne puca.
O ne, zar opet...
na trotoaru lež'o plan'o k'o pežo
Ovo je Dobrinja 2, ne jedan.
@lucky s. Njima daj 5 marka dnevno za kafe i cigara i oni svi sretni. Za hranu ne treba, ionako se hrani kod roditelja. A za gorivo ne brinu, ionako nemaju auto.
@lucky s. Jesi ti ogorcena osoba prijatelju. Nema potrebe vrijeđati te dovoljna si muka sam sebi. I da odgovorim na tvoje pitanje, da Sarajlija sam.
Joj doslo vrijeme kad se auto sama zapale.. policija trazi pomoc od muldera i scully da bi se otkrilo sta stoji iza ovih misterioznih pojava.. nastavak u sljedecoj sezoni x-files-a....
ocel u ovoj sezoni malder trehnut skali
@vodenicar2 Misyery 😊😊
Bitno je da su svi obavjesteni. Koga briga, jedino ovoga vlasnika i njegove ukucane koji ce to na svom djepu osjetiti.