Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima se vidi da ima jos barem cetiri idiota koja bi pobjegla s mjesta nesrece. Treba biti glup pa napisati komentar na vijest o nekom ko je tesko stradao
Zao mi je momka ,ali marku bicikla navoditi je dno dna, p.s. koliko je imao brzina bicikl
biciklista je nazalost preminuo
eh nije taj golf vidio sam ga jutros nije bio izgreban :)
Golf III, švicarske table, crni. Jeli to ponovo taj paksu?
Mora da je golf bio na \"TI\" svicarskim tablama, kao svaki drugi golf 3...pa covjek pobjego
koji moroni zive u ovom gradu...sve same kockaste glave...odlicno je nama kakvi smo mi...cudi me da nam nije i gore.
a cudo da mu se ova povreda vozila vozeci phantoma. i to jos shimana.
to treba mijenjati sve, od vlade do drzave pa se ovakve stvari vise nece desavati
a ko drugi nego seljak za volanom Golfa......
Sigurno je neki sto dobro poznaje zakone.... koji nepostoje jer sve vise sustvo je sprdnja ili ako zelite farsa, ako imas pare sve mozes kupiti kompletan sud to sam se uvjerio i stoga zakoni su nula za mene nevaze u ovoj korumpiranoj drzavi....
Ako imas stelu polozis vozacki iz prve, a ako nemas, izaces koji put vise, a u medjuvremenu neces nista bolje naucit vozit.
Nisam na strani vozaca, ali ako biciklisti zele ucestvovat u saobracaju nek nose kacige.
Građani? Koji građani?
Ne ginu ljudi samo na biciklu, evo ima od juce i pješak http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110704131# ..a prije mjesec dana mene je udario na skuteru naravno BMW pa pomislio momak moze preteci kolonu a nije svjestan raskrsnice da neko mozda treba skrenuti. Isti slucaj pokusao je pobjeci ali sreca prevrne se na bok na iducoj krivini i sad ima da mu usi cvjetaju na sudu novcano ili zatvor paša pa izvoli kad izadjes opet probaj 110kmh preticati u naselju a od auta neces naci nista koliko ce ti biti izlupano. Zna se puno ime i prezime, adresa, a i registarski broj tablica. Samo se ceka da potpuno ozdravim pa lagano.
Ovaj vozio bez kacige ,ili nije se vezao il je bio duzan ovome sto ga je prostro.
Ovi što se šale na račun čovjeka koji je umalo poginuo jer je neko dobio vozačku preko štele i ne zna propise i nema strpljenja, i dosad je vozio po livadama - udariće i vama neko jednog dana dijete na pješačkom ili na biciklu, pa će se vašem djetetu neko smijati i govorit kako je glupo. Ja vam to želim od svega srca. Ovi što udaraju ljude autima - marsh! nazad na poljane i sela s kojih ste dojahali.