Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Kozarska nego Bosanska!
Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrak PLjUC
Nije Kozarska vec Bosanska. M.o.R.O.N.I
ma treba pustit stoku da sve uniste pa nek se zapitaju sta onda
Potpuno si u pravu. Mi obični ljudi trebamo preuzeti dodikov riječnik. Svaki put kad se spomene manji entitet treba reći da mogu da ga glabaju.
Isti onaj sto je gadjao Dzamiju je poslije otisao u crkvu da se ispovijedi za pocinjeni vandalizam. Case Closed !
sad kad ponovo budete bacali kocku , svaka treca sestica bit ce ponovljena....i da znate, nasi nozevi bit ce hrdjavi!!!!!
G. Almire, dokle god budeš tako pametovao o \"zločinačkim\" nazivima i \"agresiji i genocidu\", znaj da ćeš sa druge strane izazvati još veći inat. Vjerovatno ti i tebi slični mrzite Dodika. Znaš zašto, zato što je skont\'o lik šta takvima ide na živce, i to radi uinat. Dakle, g. glupane, dokle god bude takvih blesana koji potenciraju podjele i dok dijele drugima etikete, biće i belaja u BiH...
@@Almir - koji si ti glupan jbt...
Ipak ti priznajes da imaju nasi i njihovi mediji, cime se dosljedno zalazes za podjelu BiH. Sretno tebi i ostalima koji biste dijelii BiH. Zar Sarajevo_x nije namjenjen za sve?
Gospodo, zasto preuzimamo zlocinacke nazive koje su zlocinci silom prekrojili bh gradove, pa umjesto Bosanske nazivamo ovaj grad sramno kozarkom dubicom. Osvijestimo se, na nasim medijama moraju biti nazivi onakvi kakvi su bili prije agresije i genocida!
cudi me sto vec nema 8212 kometara na clanak