Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahha..koji kralj :D vala i sevap je ovako ponekad malo prodrmati ove naše javne službenike, možda se sad razbude i urade štogod :)
YuGiYooooo - napad pčelama :)
srbjanci umrite haha ne moze se od pljačke živjeti stalno.)
Genijalno... covjeka treba nagraditi za inovativnost.... svaka cast.... nadam se da ce i ostali slijediti tvoj primjer S.Z. kralju
Sluzbenica: \"Eh, opet vi, rad sa strankama od 15 do...\" BzzZzzZZzzZZzzzZ\" Divno!
Amere, da ti nisi možda Ivan iz Z. Mostara?
Utece Medjedja, Dzevaaadeeee!
Hahah, trebo si zmije paša....bez veze će jadne pčele uginuti izjedajući velike guzice naših administratora što se šepure hodnicima ne bi li našli neki kutak da se kresnu i kome otmu kesu. Ima previše bombonjera i šećera jer ispijaju kafe možda pčele i prežive.
Vijest godine, ovo je kao neki teroristicki cin ali nije mogo bolji fol skontat. Sretu za srpskog clana predsjednistva!!!!
Sta kralj, kraljina, sve u zivotu imao.
svaka cast opstinari su najgori i rade sta hoce.Neka mi se javi ovaj sto je uradio ovo da ga castim.
treba i u zgradu zajednickih institucija bih pustiti zivotinje, ali ne pcele, nego vukove, da istjeraju ove medjede
Ako iko povede revoluciju protiv ove bosansko-hercegovacke eljoberske mafije to ce biti HERCEGOVCI, jer oni jedino imaju M.UDA i PAMETI da to urade..Ove BOSNJE su vazda bili ODLICNI VAZALI STO JE OCIT DOKAZ GLASANJE ZA BAKIRA IZETBEGOVICA RATNOG PROFITERA ZA CLANA PREDSJEDNISTVA BiH......
sreto zirojevic?! sve si mi reko
hahahahhahahahah KRALJ
http://www.youtube.com/watch?v=a4qhCNYrExs
zzzzzzzzzzzzzzzz......hahaa