Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebat ga i nije kakav covjek, istjerao dobrog bosnjaka civila da bi mogao da zivi tu. Ciganija srpska
@bestsince1946 edin fristo srbin?
ne kontam o cemu ti ?
Lov je jedna od zescih ljudskih gluposti. Uzimati zivot iz zabave. Kreteni ne mogu ni objasniti zasto
ubijes zivotinju i okacis je na zid u svojoj kuci ,bolesno lovci su jedne ubice obicne
kako smo mi pogan narod samo se znamo tudjoj muci i nesreci smijat i ismijavat neciju smrt, a kad treba nesto konkretno da uradimo i zajednicki svi ustanemo da se nesto na bolje promijeni onda se ko misevi zavucemo u rupe,a ovi sto se sprdaju sa nesrecom ovog covjeka neka zamisle svog najmilijeg na njegovom mjestu pa da vidim neki smijesni komentar sa njihove strane.
U nas u selu kad neko nekog mrzi, samo ga pozove u lov, i..." https://www.youtube.com/watch?v=Hw_2Y_RfrW0
ja sam, druze sudija, mislio da je vjeverica... i kad ste shvatili da nije rijec o vjeverici??? pa, kad je vjeverica pripucala na mene...